ΠΑΟΚ: Είναι επίσημο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψε έως το 2027

Διαβάζεται σε 1'
ΠΑΟΚ: Είναι επίσημο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπέγραψε έως το 2027
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσαν τα χέρια για νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον Δικέφαλο να ανακοινώνει την συμφωνία.

Οι υπογραφές έπεσαν και η συμφωνία ανακοινώθηκε. Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε την επέκταση του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου έως το καλοκαίρι του 2027. Την Παρασκευή (9/2), ο Ρουμάνος τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να υπογράψει.

Οπως αναφέρει το Sport24.gr η εξέλιξη γίνει γνωστή από τα Χριστούγεννα, όταν είχε υπάρξει κατ’ αρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ύστερα από επικοινωνία του 54χρονου τεχνικού με τον Ιβάν Σαββίδη.

Με ένα αήττητο πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, είναι ήδη ο πιο πετυχημένος προπονητής του συλλόγου. Παράλληλα, ο 54χρονος τεχνικός θα διατηρηθεί και στην πρώτη θέση όσον αφορά στον πιο ακριβοπληρωμένο τεχνικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η ισχύουσα συμφωνία απέφερε στον Λουτσέσκου 1.800.000 ευρώ, μαζί με το τεχνικό επιτελείο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο θα ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ ετησίως, πάντα συμπεριλαμβανομένων και των χρημάτων που “καρπώνονται” οι συνεργάτες του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα