ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα επίσημα ο Σβαμπ

ΠΑΟΚ: Στα ασπρόμαυρα επίσημα ο Σβαμπ

Με κάθε επισημότητα παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο τριών (2+1) χρόνων με τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Στέφαν Σβαμπ. Μια μεταγραφή που είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

Ο 29χρονος Αυστριακός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι της Πέμπτης (30/7) μαζί με τον αδερφό του Ρόλαντ που εκτελεί χρέη μάνατζερ και εκπρόσωπό του. Ο Σβαμπ πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιο του διάρκειας 3 (2+1) χρόνων. 

Ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ είχε ήδη προφορική συμφωνία πριν την άφιξή του στην Ελλάδα, με τις τελευταίες λεπτομέρειες να διευθετούνται με τον Όλαφ Ρέμπε. 

Ο 29χρονος μέσος, ύψους 1,83, έρχεται να καλύψει το σημαντικό κενό που έχει προκύψει στη μεσαία γραμμή, με το Μαουρίσιο στον “αέρα”, τον Μίσιτς να αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα υγείας και τον Ντόουγκλας Αουγκούστο τραυματία. 

Ο Σβαμπ θα βρίσκεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 Αυγούστου στο Πήλιο. Την περσινή χρονιά φορώντας την φανέλα της Ραπίντ Βιέννης πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σκοράροντας 9 γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα