ΠΑΟΚ: Βάλλει νομικά κατά της ΕΕΑ

ΠΑΟΚ: Βάλλει νομικά κατά της ΕΕΑ
EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεση του για να καταρρίψει την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει τρεις μηνυτήριες αναφορές σε βάρος των μελών της ΕΕΑ με αφορμή της εισήγηση της μέσα σε διάστημα λίγων ημερών. Η πρώτη ήταν για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απορρήτου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Σύμφωνα με το Sport24.gr, η δεύτερη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με την οποία ζήτησε να διερευνηθεί η ενδεχόμενη τέλεση αδικημάτων από τα μέλη της Επιτροπής όπως η παράβαση καθήκοντος και η δωροληψία. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε να ανοίξουν οι τραπεζικοί  τους λογαριασμοί αλλά και να αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων τους.

ADVERTISING

Φαίνεται ότι υπάρχει και τρίτη μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών  αυτή τη φορά που έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ΕΕΑ αποδέχθηκε στοιχεία που της είχαν σταλεί από ανώνυμο αποστολέα  και τα χρησιμοποίησε, παρανόμως όπως υποστηρίζει ο ΠΑΟΚ, στην εισήγηση της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Super League, ΠΑΟΚ
SHARE:

24Media Network