Πετρούνιας: Χάρισε το έπαθλο του στους πυρόπληκτους της Αυστραλίας

Πετρούνιας: Χάρισε το έπαθλο του στους πυρόπληκτους της Αυστραλίας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάρισε το έπαθλό του για το χρυσό μετάλλιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Μελβούρνης στους πυρόπληκτους της Αυστραλίας.

Mε περισσότερη αισιοδοξία συνεχίζει ο Λευτέρης Πετρούνιας την επιχείρηση κατάκτησης της Ολυμπιακής πρόκρισης, μετά την επιβλητική νίκη του στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης της Μελβούρνης.

Πέρα από σπουδαίος αθλητής ο “Μίδας” των κρίκων είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας.

Ο «άρχοντας των κρίκων» αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο -το πρώτο του μετά από 15 μήνες- στη νεογέννητη κόρη του και στον Ελληνισμό της Αυστραλίας, ενώ μάλιστα τόνισε ότι θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο που αντιστοιχεί στη νίκη του (1.000 ελβετικά φράγκα) για την ενίσχυση των εκεί πληγέντων από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε χαρακτηριστικά: “Αυτή τη νίκη την αφιερώνω πρώτα απ’ όλα στην κόρη μου και φυσικά στους Έλληνες της Αυστραλίας, που ήρθαν και με στήριξαν. Ήταν πολύ σημαντική η αγάπη και η στήριξη που ένιωσα εδώ και φυσικά έχω υπόψη μου τα γεγονότα που έγιναν με τις καταστροφικές φωτιές. Γι’ αυτό και το χρηματικό έπαθλο που κέρδισα από το χρυσό μετάλλιο, θα το δωρίσω για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές”.

Σίγουρα πρόκειται για μία σπουδαία κίνηση από τον 29χρονο χρυσό Ολυμπιονίκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα