Πριν το άγριο ξυλίκι: Όταν McGregor και Khabib ήταν αδέρφια μονοιασμένα

Πριν το άγριο ξυλίκι: Όταν McGregor και Khabib ήταν αδέρφια μονοιασμένα

Προσβολές, ύβρεις, ξύλο μέσα και έξω από το κλουβί και συμπλοκές ακόμη και ανάμεσα στους οπαδούς των δύο αθλητών. Τα μηνύματα που αντάλλασσαν παλιά, δεν είχαν καμία σχέση με όσα είδαμε.

Ήταν η μάχη της δεκαετίας. Αυτό που περίμεναν όλοι εναγωνίως μιας και οι δύο μαχητές το είχαν “χτίσει” με προσβολές, βρισιές, επιθέσεις, και εκατέρωθεν υποσχέσεις για αίμα. Ο Khabib Nurmagomedov νίκησε τελικά άνετα τον Conor McGregor στο UFC 229, αλλά αυτό δεν ήταν το γεγονός του αγώνα.

Μετά τη νίκη του Khabib το γήπεδο έγινε κανονικό “ροντέο”. Ο Nurmagomedov πήδηξε έξω από το κλουβί, χτύπησε μέλος της ομάδας του Ιρλανδού, και συνεργάτες του όρμησαν μέσα στο κλουβί χτυπώντας τον McGregor. Κοινώς, όλοι εναντίον όλων.

Είχαν προηγηθεί προσβολές του Ιρλανδού για τη μουσουλμανική θρησκεία του Khabib, προπηλακισμός και τραμπουκισμός συνεργάτη του Conor από τον αντίπαλό του, αλλά και επίθεση του McGregor με πέτρες, σίδερα και μεταλλικά αντικείμενα στο λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα του Nurmagomedov. Το κλίμα ήταν τεταμένο και έφτασε στα άκρα το βράδυ του Σαββάτου.

Ξύλο έπεσε και ανάμεσα στους οπαδούς τους…

Μετά από όλα αυτά, η διοργάνωση αναμένεται να επιβάλλει ποινές στον Ρώσο αθλητή, ενώ ο McGregor τον προκάλεσε για μάχη ρεβανς. 

Παρόλα αυτά, πριν το ξυλίκι που είδαμε στα πέριξ του “κλουβιού” του MMA, κάποτε οι δυο τους αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το 2014 ο Khabib πόσταρε στο Twitter φωτογραφίες με τον Conor McGregor, εκφράζοντας τον αμέριστο θαυμασμό του.

Με φιλικό τρόπο μιλούσε για τον αντίπαλό του και ο Ιρλανδός.

Όλα αυτά πολλά χρόνια πριν τη μάχη της Nevada. Τώρα μένει να δούμε αν η διοργανώτρια αρχή της UFC θα αποβάλλει τον Ρώσο αθλητή ή αν τελικά θα δούμε την επανάληψη του αγώνα των δύο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα