Ρικ Πιτίνο: Δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Αμερικανός Hall of Famer

Ρικ Πιτίνο: Δεν συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Αμερικανός Hall of Famer

Τον επόμενο προπονητή του ψάχνει ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Ρικ Πιτίνο αποφάσισε να μη συνεχίσει στον πράσινο πάγκο.

Το tweet που περίμεναν οι φίλοι και οι παράγοντες του Παναθηναϊκού, ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής (20/6). Ο Ρικ Πιτίνο ξεκουράστηκε για λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη, συζήτησε με τους δικούς του ανθρώπους και αποφάσισε πως δεν θα συνεχίσει στον πράσινο πάγκο, στον πάγκο της ομάδας με την οποία κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα Ελλάδας. Ο Αμερικανός προτίμησε να κρατήσει τις όμορφες εικόνες από την σχεδόν επτάμηνη θητεία του στη χώρα, με τους ανθρώπους της ομάδας να αναζητούν πλέον τον αντικαταστάτη του και τον Αργύρη Πεδουλάκη να θεωρείται το φαβορί για τη θέση.

“Ο τελευταίος χρόνος ήταν απίστευτος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την εκπληκτική τους προσπάθεια. Ευχαριστώ το προπονητικό μου τιμ για την πίστη και την αφοσίωσή του. Ευχαριστώ τον παθιασμένο ιδιοκτήτη και τον GM. Τέλος, ευχαριστώ τους σπουδαίους ανθρώπους στην Ελλάδα την ευγένεια και την φιλοξενία τους. Είναι απίστευτη χώρα που θα έχει για πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Θα μου λείψετε όλοι πολύ αλλά επιστρέφω στο σπίτι μου και ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο στην ζωή μου”, αναφέρει το μήνυμα του Αμερικανού προπονητή, ο οποίος είχε προαναγγείλει και μέσω του sport24.gr ότι θα ανακοινώσει την απόφασή του μέσω του twitter.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόβσκι του ESPN, ο Πιτίνο θέλει να επιστρέψει έπειτα από πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, έχοντας ρόλο προπονητή, αλλά και την ευθύνη για την επιλογή του προσωπικού.

Το tweet του Αμερικανού προπονητή:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα