Σάββας Θεοδωρίδης: Πλατινί και Τσεφέριν στο τελευταίο αντίο

Σάββας Θεοδωρίδης: Πλατινί και Τσεφέριν στο τελευταίο αντίο

Στην Μητρόπολη Αθηνών πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη. Παρόντες Πλατινί και Τσέφεριν, όπως και σύσσωμος ο Ολυμπιακός.

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο θάνατος του Σάββα Θεοδωρίδη. Ο επίτιμος πρόεδρος της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών την Δευτέρα (17/8), αντιμετωπίζοντας τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη. Eurokinissi Sports

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, η κηδεία του Σάββα Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών την Πέμπτη (20/8) με τους φίλους, την οικογένειά του και τον Ολυμπιακό να τον αποχαιρετούν.  

Με το φέρετρο να είναι καλυμένο με την ερυθρόλευκη σημαία, 100άδες κόσμος χειροκρότησαν σε μία συγκινητική στιγμή τον επίτιμο πρόεδρο και παλιό τερματοφύλακα της ομάδας του Πειραιά.

Οι παίκτες και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στον χώρο της Μητρόπολης φορώντας φυσικά τις μάσκες τους, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη.

Παλιοί παίκτες των ερυθρόλευκων, όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Γιαννακόπουλος, ο Μανιάτης, ο Καμπιάσο, ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο Ανατολάκης, ο Σαργκάνης, ο Κελεσίδης και ο Βαμβακούλας ήταν επίσης παρόντες. Μάλιστα, στον χώρο παρευρέθηκαν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προηγούμενων δεκαετιών, συμπαίκτες του Σάββα Θεοδωρίδη.

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη. Eurokinissi Sports

Το ταξίδι από την Αγγλία έκαναν ο CEO της Νότιγχαμ Φόρεστ, Γιάννης Βρέντζος και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της αγγλικής ομάδας, Κυριάκος Δουρέκας.

Έξω από την εκκλησία υπήρχε πλήθος στεφάνων, από ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό, όπως την ΠΑΕ ΑΕΚ, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την οικογένεια του Ιβάν Σαββίδη.

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη. Eurokinissi Sports

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκφώνησε τον επικήδειο, ενώ μπήκε στον Ναό μαζί με τον γιο του Μιλτιάδη. Λόγω των αυστηρών μέτρων λόγω του κορονοϊού επετράπη η είσοδος μόνο στην οικογένεια και σε στενούς συνεργάτες του Σάββα Θεοδωρίδη.

Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί, όπως και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, οι οποίοι τα είπαν μετά την τελετή. Παρόντες ήταν επίσης οι Παναγιώτης Φασούλας, Μίμης Δομάζος και η Ελένη Κόκκαλη.

Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη. Eurokinissi Sports


 
Κηδεία Σάββα Θεοδωρίδη. Eurokinissi Sports

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα