Σκληρή στάση Αυγενάκη

Σκληρή στάση Αυγενάκη
Ο Λευτέρης Αυγενάκης Eurokinissi

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και οι διεθνείς συνομοσπονδίες καταδικάζουν ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Λευτέρης Αυγενάκης και οι διεθνείς συνομοσπονδίες, με τις οποίες καταδικάζουν με τρόπο απερίφραστο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως γράφει το Sport24, στην ανακοίνωση, τονίζεται πως υπήρξαν περιστατικά κατά του υφυπουργού αθλητισμού, αλλά και κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA. Ως εκ τούτου αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (2/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα