Στην Αθήνα ο Τεντόγλου: “Προσβολή για μένα και όλους τους αθλητές αυτό που έγινε”

Στην Αθήνα ο Τεντόγλου: “Προσβολή για μένα και όλους τους αθλητές αυτό που έγινε”
Μίλτος Τεντόγλου Eurokinissi Sports

Ο Μίλτος Τεντόγλου, μια ημέρα μετά τη μυθική του παρουσία στο μίτινγκ του Λιεβέν και τις τέσσερις σερί καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο για το 2023, αφίχθη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Ο Μίλτος Τεντόγλου, μια ημέρα μετά τη μυθική του παρουσία στο μίτινγκ του Λιεβέν και τις τέσσερις σερί καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο για το 2023, αφίχθη στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και, όπως γράφει το SPORT24, στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για την ακύρωση του άλματος στα 8.40μ. και έκανε λόγο για προσβολή τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συναθλητές του.

Αρχικά είπε:

“Ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε, ήταν προσβολή για μένα και για άλλους αθλητές και για αυτό πολλοί ξένοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Καλά οι Έλληνες, εντάξει… Γέλασα πολύ, στο τέλος της ημέρας ήταν πολύ αστείο όλα αυτά που έγραφαν και όλος ο χαμός δεν το περίμενα και τους ευχαριστώ όλους”.

Ένα παπούτσι δεν κάνει τον καλό αθλητή;

“Προφανώς αυτό ισχύει για αυτός τους κοροϊδεύουμε. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι και άλλα που κάνουν”.

Όταν σου πήραν πίσω το ρεκόρ τι έκανες;

“Κατάλαβα ότι ήταν αδικία και προσπάθησα να το εξηγήσω και σε αυτούς πρώτα απ’ όλα. Ψάχνονταν, δεν ήξεραν τι τους γίνεται και ποιο καρφί ήταν οκ και ποιο όχι και τελικά είπαν ότι απαγορεύεται αυτό το καρφί στο παπούτσι, αλλά το θεώρησα αδικία, γι’ αυτό κι έκανα αυτή την ανάρτηση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα