Stoiximan Super League: Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των playoffs

Διαβάζεται σε 2'
Stoiximan Super League: Αναβλήθηκε το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των playoffs
EUROKINISSI

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που είχε οριστεί για τις 14 Απριλίου αναβλήθηκε μετά από κοινό αίτημα και των δύο ομάδων.

Λίγες ώρες μετά την κλήρωση του Conference League που έφερε τον Ολυμπιακό αντίπαλο με τη Φενέρμπαχτσε και τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ για τους “8” της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες με κοινό αίτημα τους, όπως είχαν το δικαίωμα, προς τη διοργανώτρια ζήτησαν την αναβολή της αγωνιστικής που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 14/4. Όπου μάλιστα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχόταν τον Ολυμπιακό στο μεταξύ τους ντέρμπι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Και η Stoiximan Super League, όπως γράφει το SPORT24, με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως αναβλήθηκε το παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τούμπα την Κυριακή (14/4), τρεις μέρες μετά το πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Ευρώπη κόντρα σε Φενέρμπαχτσε και Μπριζ αντίστοιχα.

“Οι ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξάσκησαν το δικαίωμα που απορρέει από το άρθρο 22, παράγραφος 4 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) και υπέβαλλαν έγγραφο αίτημα αναβολής του αγώνα τους, λόγω συμμετοχής στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League.

Κατόπιν τούτου, ο αγώνας για την 5η αγωνιστική ημέρα των Stoiximan Super League Playoffs (Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 19:30) αναβάλλεται”.

Για εκείνη την ημέρα πλην του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ήταν προγραμματισμένα να διεξαχθούν και τα Παναθηναϊκός – Λαμία, ΑΕΚ – Άρης.

Και μένει να δούμε αν θα μεταφερθεί όλη η 5η αγωνιστική ή απλά θα υπάρξει μόνο η αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός που είναι ήδη επίσημη. Μια κενή ημερομηνία για να πάει πίσω όλο το πρωτάθλημα και δη τα playoffs υπάρχει και είναι αυτή της Τετάρτης του Πάσχα (8/5) που είναι κενή.

Όμως αν μια ή και οι δύο ομάδες περάσουν στα ημιτελικά τότε το πρόβλημα θα γίνει πολύ μεγαλύτερο αναφορικά με τις ημερομηνίες και με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα