Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Μπλόκο από την ΕΛ.ΑΣ σε οποιαδήποτε μετακίνηση οπαδών

Διαβάζεται σε 2'
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Μπλόκο από την ΕΛ.ΑΣ σε οποιαδήποτε μετακίνηση οπαδών
EUROKINISSI

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟ και Άρη, με την ΕΛ.ΑΣ να λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Το Σάββατο (25/5) είναι προγραμματισμένος ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, αναμέτρηση που θα διεξαχθεί παρουσία μόλις 90 ατόμων.

Η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλίας, με ανακοίνωσή της, επεσήμανε πως απαγορεύεται οποιαδήποτε μετακίνηση οπαδών τόσο στον Βόλο όσο και προς την πόλη, καθώς και ότι τις ημέρες πριν τον τελικό θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων τάξης.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ενόψει του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 και ώρα 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ», από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ισχύει:

Α) απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε ΑΡΗΣ, στην πόλη του Βόλου από την Πέμπτη 23/05/2024 &

Β) απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης (οργανωμένης – μεμονωμένης) φιλάθλων των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, τόσο αυτών που βρίσκονται εκτός της πόλης του Βόλου όσο και αυτών που διαμένουν στην πόλη του Βόλου, κατά τη διεξαγωγή του τελικού το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί και θα εφαρμοστεί σχέδιο αστυνομικών μέτρων με την ανάπτυξη των ανάλογων δυνάμεων για την πραγματοποίηση αυστηρών ελέγχων στην πόλη κατά το ανωτέρω διάστημα με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα