Τέλος ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό

Τέλος ο Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό
EUROKINISSI

Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μαρσέλο είχε ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023 αλλά ολοκληρώθηκε πρόωρα, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για να χωρίσουν οι δρόμοι τους και να υπογράφουν το Σάββατο (18/02) τα σχετικά έγγραφα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές στη σύγχρονη ιστορία του με την απόκτηση του Μαρσέλο, ωστόσο ο θρυλικός Βραζιλάνος αριστερός μπακ δεν έμελε να μακροημερεύσει στο μεγάλο λιμάνι.

Για την ακρίβεια δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν, με τον άλλοτε άσο της Ρεάλ να έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που τον ικανοποίησε και τους ερυθρόλευκους να έρχονται σε συμφωνία μαζί του για να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν τα σχετικά έγγραφα το Σάββατο (18/02).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαρσέλο μετά από μία λαμπρή καριέρα στους μερένγκες ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη χώρα μας. Έκτοτε μέτρησε 10 συμμετοχές και τρία γκολ σε 332 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς όμως να καταφέρει σε κανένα σημείο να κερδίσει φανέλα βασικού στους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός έγινε μόλις ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του Μαρσέλο, μετά από τις Φλουμινένσε (2005-06) και Ρεάλ (2007-2022), με τον 34χρονο Βραζιλιάνο να γίνεται μάλιστα ο παίκτης με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία των Μαδριλένων (25) αλλά και ο μοναδικός ξένος αρχηγός των μερένγκες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα