Τερματοφύλακας στη Νορβηγία έφερε πιο κοντά τα δοκάρια και η ομάδα του νίκησε με 3-0

Τερματοφύλακας στη Νορβηγία έφερε πιο κοντά τα δοκάρια και η ομάδα του νίκησε με 3-0

Ένα ιδιαίτερο... τελετουργικό του τερματοφύλακα της Βίκινγκ έφερε πιο κοντά τα δοκάρια της εστίας του, όπως αποδείχθηκε από ένα video που ήρθε στη δημοσιότητα στο νορβηγικό Τύπο.

Η Βίκινγκ επικράτησε με 3-0 της Γερβ για την 6η αγωνιστική της Eliteserien πριν από δύο εβδομάδες, όμως ένα video που κυκλοφόρησε προ ημερών στην Aftenblad εξελίσσεται σε σκάνδαλο. Ο τερματοφύλακας των νικητών, Πάτρικ Γκούναρσον, εμφανίζεται να κλοτσάει και να μετακινεί τα δύο δοκάρια προς τα μέσα και να τα μετακινεί ορισμένα εκατοστά, με συνέπεια να μικραίνει τη διάσταση της εστίας του.

Ο 21χρονος Ισλανδός αποκτήθηκε τον Ιανουάριο έχοντας μείνει ελεύθερος από την Μπρέντφορντ και πήρε φανέλα βασικού. Όπως ισχυρίζεται, οι κλοτσιές στα δοκάρια αποτελούν ένα τελετουργικό που κάνει από την αρχή της σεζόν στο νορβηγικό πρωτάθλημα και δεν είναι μία ενέργεια με την οποία μειώνει το μέγεθος της εστιας του.

Όπως αναφέρει το SPORT24, βοηθός διαιτητή στο επίμαχο παιχνίδι υποστηρίζει στο φύλλο αγώνα ότι είδε πως ο Γκούναρσον “έκανε κάτι στο δοκάρι”, ωστόσο οι αντίπαλοί του δεν παρατήρησαν κάτι.

“Υπέπεσε στην αντίληψή μας με τα δημοσιεύματα. Είναι δύσκολο για μένα να πω αν είναι τελετουργικό ή όχι. Αν είναι τελετουργικό, δεν μπορεί να συμβαίνει, εφόσον φέρνει πιο κοντά τα δοκαρια. Είναι δύσκολο για μένα να σχολιάσω περαιτέρω”, εξήγησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Βίκινγκ, Έρικ Νέβλαντ.

Η Βίκινγκ βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με έντεκα γκολ παθητικό σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας τον Γκούναρσον στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα