Το συγκινητικό “αντίο” του Κρόος: “Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, όβερ”

Διαβάζεται σε 2'
Το συγκινητικό “αντίο” του Κρόος: “Ευχαριστώ ποδόσφαιρο, όβερ”
Associated Press

Ο Τόνι Κρόος, μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησης στα social media, αποχαιρέτησε τον κόσμο του ποδοσφαίρου κι ευχαρίστησε άπαντες για τη στήριξη και την αγάπη τους.

Τέλος σε μία τεράστια καριέρα 17 χρόνων έβαλε ο Τόνι Κρόος, ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Γερμανίας από τους “4” του Euro 2024.

Όπως γράφει το SPORT24, ο σπουδαίος Γερμανός ποδοσφαιριστής είπε “αντίο” στον κόσμο του ποδοσφαίρου μέσω δημοσίευσης στα social media, ευχαρίστησε τους δικούς του ανθρώπους, τις ομάδες που αγωνίστηκε και τον κόσμο, τονίζοντας ότι χωρίς εκείνους δεν θα υπήρχε αυτή η σπουδαία καριέρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Αυτό ήταν, λοιπόν. Αλλά προτού κάνω ένα διάλειμμα και τουλάχιστον προσπαθήσω να συνειδητοποιήσω τι συνέβη τα τελευταία 17 χρόνια, δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πω ευχαριστώ σε όλους όσους δέχθηκαν το ποιος είμαι, έτσι όπως είμαι.

Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο για την άνευ όρων υποστήριξή σας. Ευχαριστώ όλους τους συλλόγους και τους προπονητές μου που πίστεψαν σε μένα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με έκαναν πάντα να νιώθω ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ τους φίλους μου που ήταν πάντα ειλικρινείς μαζί μου, ανεξάρτητα από το πόσο επιτυχημένος έγινα.

Ευχαριστώ τους μάνατζέρ μου που έγιναν φίλοι. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για να πραγματοποιήσω το όνειρό μου.

Ευχαριστώ τον αδερφό μου που ήταν πάντα ο Νο1 θαυμαστής μου. Ευχαριστώ τα παιδιά μου που ήταν το μεγαλύτερο κίνητρό μου για να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό- τίποτα καλύτερο να βλέπετε τα παιδιά σας να περηφανεύονται για τον μπαμπά.

Ευχαριστώ την όμορφη γυναίκα μου που είσαι εσύ. Μην αλλάξεις ποτέ. Αυτή η επιτυχία δεν θα ήταν δυνατή χωρίς όλους εσάς. Είναι δικό μας!

Και κάτι τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Ευχαριστώ Ποδόσφαιρο! Είσαι υπέροχο παιχνίδι. Και… παρακαλώ! Όβερ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα