Τσιτσιπάς – Χατσάνοφ 2-0: Σαρωτικός ο Στέφανος, έκλεισε θέση στα ημιτελικά του Paris Masters

Διαβάζεται σε 1'
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός απέναντί στον Κάρεν Χατσάνοφ και επιβλήθηκε με 6-3, 6-4, για να πάρει πανηγυρικά το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Paris Masters οπου θα αντιμετωπίσει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για μία θέση στον μεγάλο τελικό.

Από τη στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την πρόκρισή του στο ATP Finals απελευθερώθηκε 100% και αυτό το έδειξε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο το απόγευμα της Παρασκευής (03/11), απέναντι στον Κάρεν Χατσάνοφ.

Ο Ρώσος τενίστας, Νο 15 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε εξίσου μεγάλο κίνητρο, να κυνηγήσει νίκες ώστε να μπει στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, όμως ο Έλληνας πρωταθλητής δεν τον άφησε σε κανένα σημείο να πιστέψει ότι θα μπορούσε να τον αμφισβητήσει και με μία μεστή εμφάνιση επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Paris Masters.

Η είσοδός τους στους τέσσερις κορυφαίους αθλητές του γαλλικού τουρνουά επιτεύχθηκε για δεύτερη διαδοχική σεζόν, με τον Τσιτσιπά να έχει πλέον μπροστά του τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (απέκλεισε τον Χούμπερτ Χουρκάτς) για μία θέση στον τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα