Τζολάκης: “Γράφουμε όλοι μαζί ιστορία, φυσικά και ονειρευόμαστε το Conference League”

Διαβάζεται σε 2'
Τζολάκης: “Γράφουμε όλοι μαζί ιστορία, φυσικά και ονειρευόμαστε το Conference League”
EUROKINISSI

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της πρόκρισης του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τζολάκης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τις αποκρούσεις του στα πέναλτι, ενώ αναφέρθηκε και στο φυλακτό που του έδωσε ο πατέρας του.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε, Κωνσταντίνος Τζολάκης, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV μετά την πρόκριση των ερυθρόλευκων στους τέσσερις του Conference League.

Εκεί, όπως γράφει το SPORT24, αναφέρθηκε τόσο στη νίκη της ομάδας του όσο φυσικά και στα πέναλτι που απέκρουσε ενώ τόνισε πως είναι λογικό άπαντες να έχουν πλέον στο μυαλό τους και τον τελικό στην OPAP Arena.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Γράφουμε όλοι μαζί ιστορία και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε”.

Για τις εκτελέσεις των πέναλτι και το γεγονός πως έπεσε σωστά σε όλα: “Είχαμε κάνει μια ανάλυση με τους αναλυττές και τον προπονητή τερματοφυλάκων αλλά εκείνη την ώρα είναι και το φίλινγκ καθώς όλοι γνωρίζουν πως κοιτάζουμε τα πέναλτι τους. Οπότε πρέπει να πέσεις και στη σωστή γωνία για να δικαιωθείς”.

Είδαμε να σου δίνουν κάτι από την εξέδρα, δεν μπορώ να μην σε ρωτήσω τι ήταν; “Μου έδωσε ο πατέρας μου ένα φυλαχτό και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια που με ακολούθησε και εδώ και πήραμε μαζί την πρόκριση”.

Τρία παιχνίδια και κούπα, δεν γίνεται να μην το σκέφτεσαι; “Βήμα-βήμα, να δούμε το παιχνίδι της Κυριακής, να ηρεμήσουμε. Το ονειρευόμαστε γιατί όχι”.

Δείτε τα βίντεο με τα πέναλτι και τις αποκρούσεις του Τζολάκη

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα