Βρέντζος: “Το ποδόσφαιρο διοικείται από φασιστικό παρακράτος, πρότασή μου να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα”

Βρέντζος: “Το ποδόσφαιρο διοικείται από φασιστικό παρακράτος, πρότασή μου να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα”
EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι των αιωνίων τόνισε πως το ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και πρότεινε να αποχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι από το πρωτάθλημα.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει το SPORT24, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και τόνισε πως έχει την άποψη ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

“Αυτό που είναι ξεκάθαρο σήμερα και αναδείχθηκε είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας σε αυτή την ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου” ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα