ATTICA

Attica Bank

Attica Bank: Δέσμευση μετόχων για νέα ΑΜΚ έως 365 εκατ. ευρώ

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διεύρυνση της Εκτελεστικής Επιτροπής και την αναμόρφωση της διοικητικής δομής του Group σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου κύκλου, με επίκεντρο την ανανέωση και ανάπτυξη του πυρήνα δραστηριοτήτων της Τράπεζας

Τράπεζα

Τράπεζες: Δυναμικό μπάσιμο των μικρών τραπεζών στην αγορά δανείων

Νέο τοπίο στον εγχώριο τραπεζικό ανταγωνισμό προκαλεί το δυναμικό «μπάσιμο» των μικρών τραπεζών Viva, Παγκρήτια Τράπεζα, Attica Bank και Optima Bank στην αγορά των δανείων, η οποία φέτος αναμένεται να ξεπαγώσει.

Υποκατάστημα της Attica Bank στην Αθήνα.

Attica Bank: Πόσα βάζουν στην ΑΜΚ ΤΧΣ και Ellington - ΤΜΕΔΕ

Παράταση στην περίοδο της ΑΜΚ των 240 εκατ. ευρώ έως τις 17η Δεκεμβρίου. Μερική εξάσκηση για το ΤΧΣ καθώς θα βάλει 151 εκατ. ευρώ, για να αποκτήσει 753.826.957 νέες μετοχές. Πόσα βάζει το σχήμα Ellington-ΤΜΕΔΕ.

Attica Bank

Attica Bank: Στο ΤΧΣ η επιλογή του επενδυτή

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Διοίκηση του ΤΧΣ θα πρέπει να αποφασίσει με ποιον από τους δύο επενδυτές, ΤΜΕΔΕ – Ellington και Bain Capital – Flowers και με ποιους όρους θα καλυφθεί η ΑΜΚ της Attica Bank.

Υποκατάστημα της Attica Bank στην Αθήνα.

Attica Bank: Εγκρίθηκε η ΑΜΚ των 240 εκατ. ευρώ με καταλύτη το ΤΜΕΔΕ

Με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται η διοίκηση της Attica Bank αποφάσισε την ΑΜΚ υπέρ των παλαιών μετόχων και προτιμητέο επενδυτή το σχήμα ΤΜΕΔΕ-Ellington. Κρίσιμος ο ρόλος του ΤΧΣ που απειλείται με σοβαρή αραίωση της μετοχική του θέσης.

Πολυκατάστημα Attica

Αττικά Πολυκαταστήματα: Οι άμυνες για το 2021 και τα σχέδια έως το 2025

Θετικές ενδείξεις από τους πρώτους μήνες εμπορικής "κανονικότητας". Διεκδικεί νέους χώρους στο City Link μετά την αποχώρηση της Τρ. Πειραιώς. Το πλάνο για ένταξη στα εμπορικά κέντρα του Ελληνικού.

Attica Bank

Attica Bank: Συνεχίζεται το θρίλερ για τους όρους της ΑΜΚ

Με το "τρικ" της ανοικτής συνεδρίασης του ΔΣ της Attica Bank μέχρι την Παρασκευή, οι σύμβουλοι της ΑΜΚ συνεχίζουν τις επαφές με το ΤΧΣ και τους δύο ενδιαφερόμενους επενδυτές. Οι προσφορές και τα αγκάθια.

Attica Bank

Attica Bank: Σε 15 μέρες κρίνεται το μέλλον της τράπεζας

Το χθεσινό ΔΣ της Attica Bank ενημερώθηκε για τις τέσσερις προτάσεις που υποβλήθηκαν και πλέον οι σύμβουλοι εισέρχονται σε περίοδο διαπραγματεύσεων με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές διάρκειας δύο εβδομάδων.

Υποκατάστημα της Attica Bank

Attica Bank: 4 + 2 προσφορές για την ΑΜΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι μη δεσμευτικές προσφορές που υποβλήθηκαν για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Attica Bank είναι 4 + 2 τις οποίες και θα εξετάσει το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας.

Attica Bank

Attica Bank: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά των warrants

Η πρόσφατη έγκριση της πρότασης για reverse split, μέσω συνένωσης 60 μετοχών σε μία θα εφαρμοστεί και στα warrants κατά την ίδια αναλογία, με την τιμή εξαγοράς να διαμορφώνεται σε 9,18 ευρώ ανά τίτλο.

Attica Bank

Attika Bank: Αναζητά στρατηγικό επενδυτή μέσω αύξησης κεφαλαίου

Κρίσιμο το διάστημα έως τα τέλη του μήνα, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από δύο επενδυτικά σχήματα. Στην τελική ευθεία μπαίνει η ΑΜΚ της τράπεζας με την χθεσινή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων.

Attica Bank

Attica Bank: Πράσινο φως για την ΑΜΚ από τους μετόχους

Οι μέτοχοι της τράπεζες ανέκριναν το reverse split των μετοχών, με την αντικατάσταση 60 παλαιών μετοχών με 1 νέα μετοχή, για το σχηματισμό ειδικού αποθεματικού ύψους 136,8 εκατ. ευρώ. Το μήνυμα του Προέδρου της τράπεζας.

Τράπεζα της Ελλάδας

Τράπεζες: Περνούν τον πήχη των πανευρωπαϊκών stress tests

Την Παρασκευή ανακοινώνονται τα αποτελέσματα του stress tests της ΕΚΤ για τις ελληνικές τράπεζες. Περνάνε τον πήχη με την υποσημείωση ότι αν διαπιστωθεί πτώση κεφαλαίων κάτω των ορίων θα ζητείται άμεσα κεφαλαιακή ενίσχυση. Τα κριτήρια και η σειρά κατάταξης.

Attica Bank

Attica Bank: Εγκρίθηκε από τους μετόχους το σχέδιο εξυγίανσης

Αύξηση κεφαλαίου 300 εκατ. ευρώ από στρατηγικό επενδυτή για να καλυφθεί η αναβαλλόμενη φορολογική απαίτηση των 150 εκατ. ευρώ, να επαναιδιοτικοποιηθεί η τράπεζα, να θωρακιστεί κεφαλαιακά και να χρηματοδοτήσει με 2 δις. ευρώ την οικονομία.

Υποκατάστημα της Attica bank.

Attica Bank: Μείωση ζημιών στο Α' τρίμηνο

Η διοίκηση έχει θέσει στο επίκεντρο του νέου στρατηγικού σχεδίου της την αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών που δημιουργούνται καθώς και την ολοκλήρωση του ψηφιακού και επιχειρησιακού μετασχηματισμού της τράπεζας.

Attica Bank

Attica Bank: Δύο νέα επενδυτικά προϊόντα

Με την κίνηση αυτή η Attica Bank συνδυάζει τα οφέλη ενός προγράμματος ασφάλισης ζωής συνδεδεμένο με επενδύσεις (Unit Linked), με τα πλεονεκτήματα των προθεσμιακών καταθέσεων.

Attica Bank

Attica Bank: Χωρίς επιφυλάξεις ή παρατηρήσεις η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων 2020 από την KPMG

O ελεγκτικός οίκος KPMG διατυπώνει χωρίς επιφύλαξη ή παρατηρήσεις τη γνώμη ότι οι οικονομικές καταστάσεις της τράπεζας της χρήσης 2020 παρουσιάζουν εύλογα, από κάθε ουσιώδη άποψη, την γενικότερη χρηματοοικονομική θέση της τράπεζας.

Attica Bank

Attica Bank: Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης για την μετοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες της αγοράς η εγγραφή ζημιάς 306 εκατ. ευρώ οδηγεί σε αυτόματη ενεργοποίηση της υποχρέωσης αύξησης κεφαλαίου υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Αναμένεται ανακοίνωση της Διοίκησης.

Attica Bank

Attica Bank: Δάνεια ως 50.000 ευρώ σε μικρές εταιρίες και startups

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, με την αρωγή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα παράσχει εγγυήσεις προς την Attica Bank, δίνοντάς της τη δυνατότητα να διαθέσει μικροπιστώσεις μέχρι του ποσού των 50.000 σε πολύ μικρές, αλλά και σε νεοφυείς επιχειρήσεις.

Υποκατάστημα της Attica bank

Attica Bank: Νέο προϊόν χρηματοδότησης για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Το Attica Business POS είναι Ανοιχτός Αλληλόχρεος Λογαριασμός Κεφαλαίου Κίνησης, που εξασφαλίζει την απαραίτητη ρευστότητα για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων αναγκών των Μικρομεσαίων Eπιχειρήσεων και Eπαγγελματιών.

Υποκατάστημα της Attica bank

Attica Bank: Δύο νέα προϊόντα για μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Το Attica Business Support καλύπτει άμεσες επιχειρηματικές ανάγκες με δάνειο ως 60.000 ευρώ ενώ το Attica Business Cash, είναι ανοιχτός αλληλόχρεος λογαριασμός κεφαλαίου κίνησης με ύψος χρηματοδότησης ως 60.000 ευρώ.