BMW @ Frankfurt

BMW @ Frankfurt
bmwatfrank10907s

To AUTO 24 σας ξεναγεί στα σημαντικότερα εκθέματα της BMW που θα παρουσιαστούν στη Φρανκφούρτη

Δείτε συγκεντρωμένα τα κυριότερα νέα εκθέματα που θα ντεμπουτάρουν στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.




Παγκόσμιο ντεμπούτο: νέα BMW Σειρά 6 Coupé και νέα BMW Σειρά 6 Cabrio



Η Σειρά 6 που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης έχει νέο ελκυστικό στυλ και αξιοσημείωτη απόδοση, προσφέροντας για πρώτη φορά ένα πετρελαιοκίνητο μοντέλο σ’ αυτή την κατηγορία. Ο εξακύλινδρος σε σειρά πετρελαιοκινητήρας με τεχνολογία Variable Twin Turbo στις BMW 635d Coupé και BMW 635d Cabrio παράγει μέγιστη ισχύ 286 hp και ροπή 580 Nm. Η κατανάλωση καυσίμου, από την άλλη, είναι μόλις 6.9 lit./100 km (Coupé) και, αντίστοιχα, 7.2 lit./100 km (Cabrio).



Εξάλλου, η νέα BMW 630i επιτυγχάνει μία βελτίωση στην οικονομία καυσίμου της τάξης του 15% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και αύξηση στην κινητήρια ισχύ κατά 14 hp. Η βελτιωμένη απόδοση διασφαλίζεται από το νέο, εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα 272 hp με άμεσο ψεκασμό βενζίνης στο πρόγραμμα καύσης φτωχού μίγματος.




Παγκόσμιο ντεμπούτο: νέα BMW 520i και νέα BMW 520d



Η πλούσια γκάμα κινητήρων της BMW Σειράς 5 διευρύνεται και αναβαθμίζεται σε ακόμα υψηλότερα πρότυπα το φθινόπωρο του 2007 με δύο νέες βασικές εκδόσεις. Πρώτα, υπάρχει η BMW 520d με ένα νέο τετρακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 177 hp, που αποτελεί νέο σημείο αναφοράς για την απόδοσή του σ’ αυτή την κατηγορία. Η μέση κατανάλωση αυτής της προηγμένης μονάδας είναι μόλις 5.1 lit./100 km (BMW 520d Touring: 5.3 lit./100 km) και ο δείκτης CO2 φτάνει στην απαράμιλλη τιμή των 136 g / km (Touring: 140 g).



Ένα ακόμα νέο μοντέλο είναι η BMW 520i με τετρακύλινδρο κινητήρα 170 hp που έχει άμεσο ψεκασμό βενζίνης στο πρόγραμμα καύσης φτωχού μίγματος και κατανάλωση καυσίμου μόλις 6.7 lit. (Touring: 6.9 lit.)/100 km.




Παγκόσμιο ντεμπούτο: νέοι κινητήρες BMW Σειρά 3



Από το φθινόπωρο του 2007, όλοι οι βενζινοκινητήρες της BMW Σειράς 3 και τα τετρακύλινδρα και τα εξακύλινδρα μοντέλα προσφέρονται με άμεσο ψεκασμό καυσίμου. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι η εισαγωγή μιας νέας γενιάς τετρακύλινδρων πετρελαιοκινητήρων στη BMW Σειρά 3, έτσι ώστε συνολικά πέντε μοντέλα προσφέρουν δείκτη CO2 μικρότερο των 140 g / km.




Παγκόσμιο ντεμπούτο: νέα BMW Σειρά 1 Coupé, νέα BMW 123d, και νέα BMW 116i



Ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία και αυξημένη απόδοση για τη BMW Σειρά 1, με έξοχη κινητήρες υψηλής απόδοσης. Top model της οικογένειας είναι η BMW 135i Coupé με τον ‘straight-six’Twin Turbo κινητήρα τεχνολογίας High Precision Injection που παράγει μέγιστη ισχύ 306 hp.



Η BMW 123d Coupé, από την άλλη, εγκαινιάζει μία νέα διάσταση στη φιλοσοφία EfficientDynamics, με τον τετρακύλινδρο diesel 204 hp που υιοθετεί τεχνολογία Variable Twin Turbo και συνδυάζεται περήφανα και με πεντάθυρα και με τρίθυρα μοντέλα.



Η οικονομία καυσίμου και η διαχείριση εκπομπών ρύπων στη BMW 123d είναι πραγματικά απαράμιλλες σ’ αυτή την κατηγορία ισχύος και επιδόσεων, με κατανάλωση μόλις 5.2 lit./100 km και δείκτη εκπομπών CO2 138 g.



Το πιο αποδοτικό βενζινοκίνητο μοντέλο σε όλο το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο της BMW είναι η νέα BMW 116i με μέγιστη ισχύ 122 hp, κατανάλωση 5.8 lit./100 km και δείκτη CO2 139 g.




Παγκόσμιο ντεμπούτο: νέα BMW X5 3.0sd και νέα BMW X3 2.0d



Έχοντας νέες κινητήριες μονάδες και λανσάροντας ένα μεγάλο αριθμό τεχνολογιών για οικονομία καυσίμου και μείωση εκπομπών ρύπων σε όλες τις εκδόσεις, τα SAV της BMW επωφελούνται από όλα τα πλεονεκτήματα της φιλοσοφίας BMW EfficientDynamics. Έτσι, η νέα BMW X5 3.0sd συνοδεύεται από έναν υψηλόροπο και εξαιρετικά αποδοτικό εξακύλινδρο σε σειρά πετρελαιοκινητήρα με τεχνολογία Variable Twin Turbo για μέγιστη ισχύ 210 kW/286 hp και ροπή 580 Nm.



Την πιο οικονομική κατανάλωση έχει η BMW X3 2.0d με τετρακύλινδρο diesel που συνδυάζει την τεχνολογία ενός υπερσυμπιεστή με ψεκασμό common-rail τρίτης γενιάς για μέγιστη παραγωγή ισχύος 177 hp. Η μέση κατανάλωση καυσίμου της BMW X3 2.0d είναι μόλις 6.5 lit./100 km.




Παγκόσμιο ντεμπούτο: η νέα BMW M3



Το αυτοκίνητο αυτό είναι ιδανικό για pole position στην αγωνιστική πίστα και για την ιδανική γραμμή στην καθημερινή κυκλοφορία, η νέα BMW M3. Η τέταρτη έκδοση αυτού του μοντέλου υψηλών επιδόσεων χρησιμοποιεί έναν V8 4.0-λίτρων, 420 hp.



Δημιούργημα της BMW M GmbH βασισμένο στη Σειρά 3 Coupé και με πλήρως αναβαθμισμένα όλα τα χαρακτηριστικά του, αυτός ο έξοχος ‘αθλητής’ επιταχύνει στα 100 km/h σε 4.8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται από τον ηλεκτρονικό κόφτη στα 250 km/h.




Καινοτομία: Ενεργά προσκέφαλα



Εισάγοντας ενεργά προσκέφαλα στις BMW Σειρές 6 και 5, καθώς και στα μοντέλα BMW X5 και BMW X3, οι μηχανικοί και οι ειδικοί ασφαλείας της BMW αυξάνουν τώρα την ασφάλεια των επιβατών σε μία οπίσθια σύγκρουση σε πρωτοφανή επίπεδα. Εάν συμβεί το αναπόφευκτο, αυτή η έξυπνη λειτουργία που ελέγχεται από το ηλεκτρονικό σύστημα ασφαλείας του αυτοκινήτου, μετατοπίζει το εμπρός τμήμα των προσκέφαλων προς τα εμπρός και προς τα πάνω με μία κίνηση μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Αυτό μειώνει την απόσταση στο κεφάλι του επιβάτη και το προσκέφαλο, αυξάνοντας την σταθερότητα και υποστήριξη των προσκέφαλων και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού ή καταπόνησης της περιοχής των αυχενικών σπονδύλων.




Δελεαστικό: BMW Individual Virtuoso για τη νέα BMW Σειρά 6



Λανσάροντας μία πραγματικά έξοχη οπτική και ηχητική εμπειρία, η BMW Individual παρουσιάζει με υπερηφάνεια ένα πολύ ξεχωριστό θεματικό όχημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2007, το οποίο με τη σχεδίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του στοχεύει στην υπέρτατη ηχητική εμπειρία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.



Αυτή η πολύ ιδιαίτερη πρόταση που διατίθεται με τη νέα BMW Σειρά 6 συνδυάζει τα πιο αποκλειστικά χαρακτηριστικά εξωτερικού και εσωτερικού με το Individual High End Audio System της BMW, το οποίο, χάρη στην τεχνολογία αιχμής του ενισχυτή και των ηχείων του, ορίζει νέα πρότυπα ποιότητας ήχου μέσα στο αυτοκίνητο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα