Διάκριση Kia cee’d

Διάκριση Kia cee’d
kiaaward31707small

Ένα από τα μεγαλύτερα Γερμανικά περιοδικά, το “AutoWeek”, βράβευσε το Kia cee’d

Στην τελετή απονομής η ομάδα του AutoWeek βράβευσε την Kia για τον πλούσιο εξοπλισμό, την καταπληκτική τιμή σε σχέση με τον εξοπλισμό του καθώς και την πρωτοφανή εργοστασιακή εγγύησή του.




«Το νέο Kia cee’d είναι μία ηχηρή επιτυχία» δήλωσε ο κος Tonie Broekhuijsen, Δ/ντής σύνταξής του περιοδικού τη στιγμή που ανακοίνωνε τη βράβευση του Kia cee’d στην κατηγορία “value for money”.




«Η επταετή εργοστασιακή εγγύηση του cee’d είναι μοναδική. Η τιμή του επίσης δελεαστική. Πιθανόν να αναρωτιέστε πως η Kia μπορεί να προσφέρει το cee’d σε τόσο καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό του. Golf, Focus και Astra λάβετε τα μέτρα σας – αυτό το αυτοκίνητο είναι ένας πολύ ισχυρός αντίπαλος».



Στην Ελλάδα το cee’d διατίθεται με δύο κινητήρες βενζίνης, έναν στα 1.400cc με 109ps σε 6 πλήρως εξοπλισμένες εκδόσεις και έναν στα 1.600cc με 122ps στην έκδοση Intense, ενώ από τον Αύγουστο η οικογένεια cee’d θα εμπλουτιστεί με τη station wagon έκδοση cee’d XL (Xtra Large) 1.6.



Επίσης το Νοέμβριο αναμένεται η 3-θυρη έκδοση “Sporty Hatch”.



Η τιμή της πρώτης έκδοσης στα 1.4 ξεκινά στα € 13.500 και περιλαμβάνει Air-condition, ABS, 6AB (οδηγού-συνοδηγού, 2 πλευρικούς & 2 τύπου κουρτίνας), RCD με σύστημα τηλεχειρισμού στο τιμόνι, MP3 player, υδραυλικό τιμόνι με ρύθμιση 4 κατευθύνσεων, immobilizer, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό & συναγερμό, ηλεκτρικούς & θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, Trip computer, ενεργά προσκέφαλα, κάθισμα οδηγού με ρύθμιση καθ’ ύψος και ρύθμιση στήριξης μέσης.



Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι εκδόσεις Kia cee’d καλύπτονται από τη μοναδική για τα ευρωπαϊκά δεδομένα 7ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα