Για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, μην περιμένεις το Black Friday!

Για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου, μην περιμένεις το Black Friday!

Ο Νοέμβριος είναι ο κατεξοχήν μήνας των προσφορών με την Black Friday αλλά και την Cyber Monday που ακολουθεί, να είναι οι πρωταγωνιστές των προσφορών.

Για αρκετές επιχειρήσεις και καταστήματα, οι προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει, 2 εβδομάδες πριν την επίσημη Μαύρη Παρασκευή!

Οι περισσότεροι καταναλωτές έχουν προετοιμαστεί για τις αγορές τους, οι οποίες συνήθως κινούνται γύρω από είδη τεχνολογίας, σπιτιού και λοιπό εξοπλισμό.

Τι γίνεται όμως με διάφορες υπηρεσίες, όπως είναι η ασφάλεια αυτοκινήτου; Υπάρχουν προσφορές σε αυτές τις υπηρεσίες ή όχι;

Με καλό ψάξιμο, βρίσκεις συνέχεια προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου

Η ασφάλεια αυτοκινήτου, ως ένας πολύ ανταγωνιστικός κλάδος, δημιουργεί συνέχεια προσφορές και ευκαιρίες με όφελος για τους οδηγούς και ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Γι’αυτό το λόγο, δεν αξίζει να περιμένετε την Black Friday και να αφήσετε το αυτοκίνητό σας ανασφάλιστο μερικές ημέρες, για να προλάβετε κάποια προσφορά εκείνη την ημέρα.

Πλέον, με την διείσδυση της τεχνολογίας στον κλάδο και τη δημιουργία αρκετών aggregator που συγκρίνουν τιμές και προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου, η εύρεση της καλύτερης τιμής είναι δουλειά μερικών μόνο λεπτών.

Σύγκρινε τιμές και προσφορές σε 1 λεπτό, στο asfaleies24

Στο Asfaleies24.gr συγκρίνεις άμεσα σε 1 μόλις λεπτό ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής και σπιτιού και ασφαλίζεσαι στην καλύτερη τιμή από το κινητό ή τον υπολογιστή σου.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και – πάνω απ΄όλα- αμερόληπτη, καθώς βλέπετε άμεσα τις τελικές τιμές από όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες που μπορούν να σας ασφαλίσουν και είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα.

Πιο αναλυτικά, η διαδικασία για μια ασφάλεια αυτοκινήτου online μέσα από το asfaleies24 είναι ως εξής:

• Επισκέπτεστε την ιστοσελίδα ΕΔΩ

• Επιλέγετε τον τύπο ασφάλειας που σας ενδιαφέρει (ασφάλεια αυτοκινήτου, ασφάλεια μηχανής ή ασφάλεια σπιτιού)

• Εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία όπως πινακίδα και στοιχεία ιδιοκτήτη

• Βλέπετε άμεσα τιμές από έως 27 διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρείες

• Συγκρίνετε τις τιμές μεταξύ των πακέτων που σας ενδιαφέρουν

• Αγοράζετε online αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

• Παραλαμβάνετε άμεσα στο e-mail σας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο!

Τόσο απλά, γρήγορα και – το βασικότερο – οικονομικά!

Συγκρίνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ασφαλιστικής αγοράς online, μπορείτε να βρείτε ποια εταιρεία σας προσφέρει τη φθηνότερη ασφάλεια αυτοκινήτου ή μηχανής καθώς και τι καλύψεις περιλαμβάνει αυτή η ασφάλιση.

Τι υπηρεσίες θα βρεις στο asfaleies24

Στο asfaleies24, πέρα από ασφάλεια αυτοκινήτου, μπορείς να βρεις και να ασφαλιστείς online για:

Ασφάλεια μηχανής

• Ασφάλεια φορτηγού

• Ασφάλεια αγροτικού

• Ασφάλεια τρέιλερ

• Ασφάλεια σπιτιού

Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και στην ασφάλιση του αυτοκινήτου. Εισάγεις τα απαραίτητα στοιχεία, βλέπεις προσφορές από δεκάδες εταιρείες, συγκρίνεις τιμές και καλύψεις και προχωράς στην online ασφάλιση!

Σε αρκετές περιπτώσεις και ανάλογα την εταιρεία μπορεί να μην χρειαστούν καθόλου δικαιολογητικά ενώ όταν ζητηθούν, συνήθως η άδεια και το δίπλωμα οδήγησης αρκούν.

Αν κάνετε μια μικτή ασφάλεια ή κάποιο πακέτο πυρός/κλοπής, τότε εκεί στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστούν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Στη βασική ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής συνήθως δε θα χρειαστεί να προσκομίσετε δικαιολογητικά.

Ακόμα όμως κι αν χρειαστεί, η διαδικασία είναι πολύ εύκολη μέσα από την ιστοσελίδα του asfaleies24 όπου απλά τα ανεβάζετε και άμεσα προχωράει η διαδικασία της ασφάλισής σας.

Αξίζει να περιμένω το Black Friday για κάτι παραπάνω;

Αν η ασφάλεια του αυτοκινήτου σου λήγει πριν το Black Friday, όχι δεν αξίζει να περιμένεις καθώς το όχημά σου θα μείνει ανασφάλιστο και θα έχεις διοικητικές και χρηματικές κυρώσεις και πρόστιμα – άσε που μπορεί να μην υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές εκείνη την ημέρα και τσάμπα να περιμένεις!

Αν από την άλλη η ασφάλειά σου λήγει μετά το Black Friday, τότε αν δεις κάποια καλή προσφορά εκείνες τις ημέρες μπορείς να την κλείσεις, εφόσον η τωρινή σου ασφάλεια λήγει έως και 30 ημέρες μετά, από την ημερομηνία αγοράς του νέου σου ασφαλιστηρίου.

Αν για παράδειγμα η τωρινή σου ασφάλεια αυτοκινήτου λήγει σε 60 ημέρες, τότε δεν θα μπορέσεις να αγοράσεις καινούργια σε λιγότερο από 30 ημέρες.

Όπως και να ‘χει, στο asfaleies24 κάθε ημέρα βρίσκεις όλες τις διαθέσιμες προσφορές, των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών είτε είναι Black Friday είτε όχι!

Η διαδικασία για ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής είναι πολύ εύκολη και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 2,κυριολεκτικά, λεπτά online από το κινητό, tablet ή τον υπολογιστή σας.

Συγκρίνοντας τιμές και προσφορές online εξοικονομείς χρήμα, χρόνο (καθώς συγκρίνεις δεκάδες εταιρείες με 1 κλικ μόνο) και είσαι σίγουρος ότι έκανες την καλύτερη δυνατή επιλογή για το όχημά σου!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα