Η Ηyundai στην Ρωσία

Η Ηyundai στην Ρωσία
New Image (C)2007 {IHR NAME}, ALL RIGHTS RESERVED

Η Hyundai ξεκινάει τις εξαγωγές του Accent σε χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών

Η εταιρεία θα προμηθεύει με αυτοκίνητα ρωσικής κατασκευής αρκετές γειτονικές χώρες, μεταξύ των οποίων η Ουκρανία, το Αζερμπαϊτζάν, το Καζακστάν, η Λευκορωσία, το Ουζμπεκιστάν, η Μολδαβία, η Αρμενία και η Κιργιζία. H Hyundai σκοπεύει να εξαγάγει 7.000 έως 8.000 οχήματα το 2011, ενώ δεν θα επιβληθούν εισαγωγικοί δασμοί στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) που θα εισάγουν μοντέλα Accent κατασκευασμένα από την HMMR. Η HMMR θα αυξήσει σταδιακά τον αριθμό των αγορών προς τις οποίες θα πραγματοποιεί εξαγωγές.

Η Hyundai Motor ξεκίνησε τη μαζική παραγωγή του compact sedan στο εργοστάσιο της στην Αγία Πετρούπολη τον Ιανουάριο 2011, λίγο μετά από τα εγκαίνια του εργοστασίου.

«Τα αυτοκίνητα που παράγουμε στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των Ρώσων πελατών μας, καθώς πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ικανοποιούν τις τοπικές ανάγκες, αλλά και προτιμήσεις», δήλωσε ο κύριος Chun Gui Il, Γενικός Διευθυντής της HMMR. « Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα αυτοκίνητα μας θα χαροποιήσουν τους πελάτες μας στις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξάρτητων Κρατών. Θέλοντας να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη εκτέλεση των παραγγελιών μας, σχεδιάζουμε να αυξήσουμε την ετήσια παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου σε 200.000 οχήματα, ενώ αναμένεται να καθιερώσουμε και μία τρίτη βάρδια παραγωγής από τη φετινή χρονιά.»

Αρχικά, η Hyundai είχε ανακοινώσει ότι η ετήσια δυναμικότητα του εργοστασίου θα ανερχόταν σε 150.000 οχήματα.
SHARE:

24Media Network