INSTACAR: Νέος γύρος χρηματοδότησης ύψους 55 εκατ. ευρώ για την επιτάχυνση του πλάνου ανάπτυξης της εταιρείας

INSTACAR: Νέος γύρος χρηματοδότησης ύψους 55 εκατ. ευρώ για την επιτάχυνση του πλάνου ανάπτυξης της εταιρείας
Αυτοκίνητο (φωτογραφία αρχείου) iStock

Η Autohellas, ο όμιλος Olympia και το Velocity.Partners καθώς και ως νέος επενδυτικός εταίρος το Elikonos 2 SCA SICAR μετέχουν στο νλεο πλάνο χρηματοδότησης,

Το instacar, η πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την άντληση νέων κεφαλαίων, συνολικού ύψους 55 εκατομμυρίων ευρών, τα οποία θα της επιτρέψουν την επιτάχυνση του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της εταιρείας, για τα επόμενα χρόνια. Με με βάση ανακοίνωση, στο νέο κύκλο χρηματοδότησης, ο οποίος είναι ο δεύτερος κατά σειρά, μετά την αρχική επένδυση για τη δημιουργία του, συμμετέχουν η Autohellas, ο όμιλος Olympia και το Velocity.Partners καθώς και ως νέος επενδυτικός εταίρος το Elikonos 2 SCA SICAR.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τρεις πρώτοι, ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους στο αναπτυξιακό μοντέλο του instacar, συνεχίζοντας την έμπρακτη χρηματοδοτική τους στήριξη στην μετεξέλιξη της καινοτόμου ελληνικής startup, σε μια δυναμική εταιρεία που αναπτύσσει στην Ελλάδα το ευέλικτο συνδρομητικό μοντέλο αυτοκινήτου (car as a service).

Το instacar ιδρύθηκε το 2018 και έκανε το επίσημο λανσάρισμα της υπηρεσίας του τον Σεπτέμβριο του 2019, παρέχοντας μια καινοτόμο λύση, για να καλύψει το κενό ανάμεσα στην ενοικίαση αυτοκινήτου και το παραδοσιακό leasing. Μέσα σε μόλις τρία χρόνια λειτουργίας, έχει καταφέρει να ταυτίσει το όνομά της, με το ευέλικτο συνδρομητικό μοντέλο αυτοκινήτου, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις και στρατηγικές συνεργασίες, που της επιτρέπουν να υλοποιεί ένα διευρυμένο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα