Οι νέες ομάδες της FOTA

Οι νέες ομάδες της FOTA
usf1

Η δύναμη της FOTA προσέλκυσε τις νέες ομάδες (Campos και USF1) προκειμένου να τύχουν καλύτερης αντιμετώπισης στο πρωτάθλημα

Μετά από τις συμμετοχές των Campos και USF1 αναμένεται και η Lotus να υπογράψει με την FOTA. Μάλιστα, την πρώτη επαφή τους με την ένωση ομάδων θα έχουν οι “νέοι” στη συγκέντρωση των μελών της πριν από το Grand Prix της Σιγκαπούρης.



Οι νεόφερτες ομάδες επιδιώκουν με αυτήν την κίνηση να έχουν καλύτερη διαχείρηση και να εξασφαλίσουν συνεργασίες που θα τους δώσουν ανταγωνιστικούς κινητήρες. ομάδες



Η FOTA αποτελεί ισχυρό σύνδεσμο για τις εξελίξεις της Φόρμουλα και το έχουν αποδείξει πάρα πολλές φορές. Τελευταία ήταν στον “πόλεμο” που είχε κηρύξει ο πρόεδρος της FIA Μαξ Μόσλεϊ, για την επαναφορά των κανονισμών που ίσχυαν κατά τη δεκαετία του 1990.



Φυσικά, η άρνηση της FOTA και οι απειλές της ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα ανάγκασαν τον Μόσλεϊ να μην θέσει υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα