Πέντε αστέρων το νέο Nissan X-TRAIL

Πέντε αστέρων το νέο Nissan X-TRAIL

Το νέο Nissan X-TRAIL, κατάφερε, να αποσπάσει την κορυφαία βαθμολογία των 5 αστέρων, στις ολοένα και πιο αυστηρές εξετάσεις του ανεξάρτητου οργανισμού ασφαλείας, Euro NCAP.

Κατά τη διάρκεια των μετωπικών δοκιμών πρόσκρουσης, η καμπίνα των επιβατών του νέου X-TRAIL παρέμεινε στιβαρή, όπου η συμπεριφορά των ανδρείκελων εντός του οχήματος, έδειξε καλή προστασία  για τα γόνατα και τα μηριαία οστά του οδηγού και του συνοδηγού.

 Επιπλέον, στις δοκιμές πλευρικής πρόσκρουσης, το νέο X-TRAIL, πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, προσφέροντας καλή προστασία σε όλες τις περιοχές του σώματος, γεγονός που αποδεικνύει ότι o επιβάτης του νέου X-TRAIL, είναι καλά προστατευμένος.

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά επίπεδα προστασίας και για τα παιδιά, το νέο X-TRAIL θριάμβευσε  επίσης και στις δοκιμές των παιδιών, ως επιβατών.  Με βάση τις μετρήσεις από τα ανδρείκελα των παιδιών που χρησιμοποιούνται στις προσκρούσεις, το νέο X-TRAIL πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, όσον αφορά την προστασία βρέφους 18  μηνών.

Η επιτυχία του X-TRAIL στις δοκιμές ολοκληρώθηκε με τη σχετική δοκιμή στον εμπρόσθιο  προφυλακτήρα του, όπου και  πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία για την προστασία που παρέχεται στα πόδια των πεζών.

Ένας βασικός παράγοντας που συνετέλεσε στις κορυφαίες επιδόσεις του νέου Nissan X-TRAIL στο Euro NCAP, αποτελεί το εξαιρετικά προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας, στα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει. 

Τo νέο Nissan X-TRAIL, εφοδιάζεται με τον κορυφαίο στην κατηγορία του, πετρελαιοκινητήρα 1,6 λίτρων dCi 130 ίππων,  που εξασφαλίζει τη βέλτιστη ισορροπία οικονομίας καυσίμου με εξαιρετική απόδοση, σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων του. Το νέο X-TRAIL, προσφέρεται σε πενταθέσιες αλλά και επταθέσιες εκδόσεις, ενώ  είναι διαθέσιμο με κίνηση τόσο στους δύο όσο και στους τέσσερις τροχούς,  όπου στη  τελευταία εκδοχή κινείται από το  νέας γενιάς ALL MODE 4x4 -i σύστημα μετάδοσης της Nissan.

SHARE:

24Media Network