Στόματα ερμητικά κλειστά

default image

Οι οδηγοί της ΜcLaren δεν έδωσαν το παρών στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης στην Ουγγαρία, ύστερα απο εντολή της εταιρίας

O παγκόσμιος πρωταθλητής Φερνάντο Αλόνσο, απουσιάζε απο την συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (2/8), καθώς το αίτημα της McLaren να μην μιλήσουν οι οδηγοί της την Πέμπτη στο γκραν πρι της Ουγγαρίας έγινε δεκτό απο την FIA.



To ίδιο συνέβη και με τον έτερο οδηγό της ΜcLaren, Λιούις Χάμιλτον που παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με την Vodafone να προβεί σε δηλώσεις προτίμησε να κρατήσει το στόμα του κλειστό, ελέω Stepney-gate.



Πρόθεση της Αγγλογερμανικής εταιρίας ήταν να προστατεύσει τους οδηγούς της απο ερωτήσεις των δημοσιογράφων που θα αφορούσαν τον σκάνδαλο Στέπνεΐ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρον Ντένις μέχρι την Παρασκευή δεν είχε δώσει το παρών στην Ουγγαρία.



Οι σχέσεις Ferrari-McLaren μετά το Stepney-gate μόνο καλές δεν μπορούν να χρακτηριστούν και οι αντεκλήσεις με δηλώσεις και ανακοινώσεις δίνουν και παίρνουν.



Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για την McLaren που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες και δυσαρέσκεια στις τάξεις της σκουντερία.



Απο την πλευρά τους οι ιθυνόντες της McLaren, όχι μόνο δεν αποδέχονται την ενοχή τους αλλά ισχυρίζονται πως η Ferrari χρησιμοποίησε “παράνομο” μονοθέσιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Αυστραλία. Το σήριαλ καλά κρατεί και όπως φαίνεται έχει ακόμα μπόλικο ψωμί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα