“Τσίμπησε” σε πωλήσεις ΙΧ ο Φεβρουάριος, χαμηλό σε πωλήσεις το δίμηνο

“Τσίμπησε” σε πωλήσεις ΙΧ ο Φεβρουάριος, χαμηλό σε πωλήσεις το δίμηνο
Αυτοκίνητα 123rf.com

Με +10,6% έκλεισε ο δεύτερος μήνας του έτους. Οι πωλήσεις βρίσκονται με θετικό πρόσημο, έστω κι αν αυτό είναι σχετικά μικρό.

Το μόνο θετικό στην αγορά του αυτοκινήτου, είναι το γεγονός ότι οι πωλήσεις βρίσκονται με θετικό πρόσημο, έστω κι αν αυτό είναι σχετικά μικρό.

Ο κατακλυσμός από νέα μοντέλα, και φέτος, με νέους, οικονομικούς κινητήρες, ναι μεν αποτελεί ένα δέλεαρ, όμως επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το σύνολο της χρονιάς, η οποία, βέβαια, έχει εκλογικές αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και την επεξεργασία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών τον Φεβρουάριο 2019, ήταν αυξημένες κατά 10,6%, ως προς τον Φεβρουάριο 2018.

Συνολικά, στο δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2019 οι ταξινομήσεις καινούργιων επιβατικών είναι αυξημένες κατά 6,7%, ως προς το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Στα καινούργια φορτηγά παρατηρείται αύξηση (+7,7%) από τις αρχές του έτους, σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, ενώ και στα καινούργια δίκυκλα (άνω των 50 κ.εκ.) οι ταξινομήσεις είναι αυξημένες κατά 8,5% ως προς το 2018.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα