Άαρον Κάρτερ: Κατηγορεί τη νεκρή αδελφή του ότι τον κακοποιούσε όταν ήταν ανήλικος

Άαρον Κάρτερ: Κατηγορεί τη νεκρή αδελφή του ότι τον κακοποιούσε όταν ήταν ανήλικος
Ο τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ Katie Darby/Invision/AP

Ο Αμερικανός τραγουδιστής έκανε μια σειρά από tweets όπου κατηγορεί την αδελφή του, τη Λέσλι, ότι τον κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 10 μέχρι τα 13 του. Ο αδελφός του, Νικ Κάρτερ, έχει λάβει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Ο γνωστός τραγουδιστής Άαρον Κάρτερ και αδελφός του Νικ Κάρτερ, μέλους της δημοφιλούς μπάντας Backstreet Boys, εξομολογήθηκε πως η μεγαλύτερη αδερφή του, η οποία πέθανε σε ηλικία 25 χρόνων το 2012 από υπερβολική δόση, τον κακοποιούσε σεξουαλικά από την ηλικία των 10 χρόνων μέχρι και τα 13 του.

Ο σταρ αποκάλυψε το γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, με μια σειρά από tweets. Όπως ανέφερε, η αδελφή του τον κακοποίησε σεξουαλικά γιατί δεν είχε πάρει τα φάρμακά της, καθώς υπέφερε από διπολική διαταραχή. Έγραψε χαρακτηριστικά:

“Η αδελφή μου η Λέσλι υπέφερε από διπολική διαταραχή και έπαιρνε λίθιο για να θεραπευτεί. Δεν της άρεσε ποτέ ο τρόπος που την έκανε να αισθάνεται και όταν δεν έπαιρνε τα φάρμακά της έκανε πράγματα που, πραγματικά, πιστεύω ότι δεν θα έκανε ποτέ. Ήμουν μόλις 10 χρονών…”

Η κατηγορία του Άαρον ήρθε εν μέσω μίας συνεχιζόμενης διαμάχης μεταξύ του ίδιου και του αδελφού του, του 39χρονου Νικ, ο οποίος δήλωσε ότι αυτός και η δίδυμη αδελφή τους Έιντζελ, έχουν λάβει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Άαρον, λόγω της ανησυχητικής του συμπεριφοράς και της πρόσφατης εξομολόγησής του ότι σκέφτεται να σκοτώσει τον Νικ, την έγκυο γυναίκα του και το αγέννητο παιδί τους.

Ο δικηγόρος του αδελφού του Άαρον, του Νικ Κάρτερ, δήλωσε στην Fox News την Πέμπτη ότι οι ισχυρισμοί του τραγουδιστή είναι “εντελώς ψευδείς” και “κατασκευασμένοι”.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version