Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Αντιδράσεις για τις γυμνές πόζες της – Η αποστομωτική απάντηση

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Αντιδράσεις για τις γυμνές πόζες της – Η αποστομωτική απάντηση
Αφροδίτη Γεροκωνσταντή Youtube printscreen / Afroditi Didi Gerokonstanti

Η γυμνή φωτογράφηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή και η απάντησή της στα χοντροφοβικά σχόλια.

Μια γυμνή φωτογράφηση πραγματοποίησε πρόσφατα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, με την ίδια να αναρτά μερικές από τις εν λόγω λήψεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Αφροδίτη, απόλυτα απελευθερωμένη από κόμπλεξ και ταμπού, στέλνει το μήνυμα του “body positivity”, αναρτώντας αρκετά συχνά γυμνές φωτογραφίες στα social media, οι οποίες λαμβάνουν χιλιάδες like και σχόλια.

Αυτή τη φορά η Αφροδίτη ανήρτησε μια νέα σειρά φωτογραφιών, όπου ποζάρει γυμνή, “αγκαλιάζοντας” την ομορφιά του σώματός της.

Ωστόσο, η εν λόγω φωτογράφηση προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια, με μερίδα χρηστών του διαδικτύου να επιτίθεται στην ηθοποιό και μοντέλο με αισχρούς χαρακτηρισμούς.

Ο λόγος; Η εξωτερική εμφάνιση και τα κιλά της.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” για την ανάγκη της ελεύθερης προβολής του σώματος, αλλά και για τα σχόλια που συχνά ακούει για τα κιλά της.

«Όσοι με ακολουθούν γνωρίζουν ότι είμαι μοντέλο, ποζάρω χρόνια για ζωγράφους. Έχουν υπάρξει έργα με το σώμα μου σε εκθέσεις, τα αγοράζει κόσμος. Το γυμνό δεν είναι απαραίτητα χυδαίο», δήλωσε αρχικά η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.

«Κρατάω μόνο τα θετικά σχόλια. Βγες και ζήσε τη ζωούλα σου, μην κρίνεις τον συνάνθρωπό σου. Βάλε το μαγιό σου και βγες να απολαύσεις το μπάνιο σου», συνέχισε η ίδια.

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Η επίμαχη ανάρτηση στο Instagram

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα