Αγγελίδης: Συγκινεί η πρώτη φωτογραφία του από το νοσοκομείο

Αγγελίδης: Συγκινεί η πρώτη φωτογραφία του από το νοσοκομείο

Μια φωτογραφία της συζύγου του, να κρατά το χέρι του παρουσιαστή που νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας έπειτα από το σοβαρό ατύχημα προκαλεί συγκίνηση στα social media

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος νοσηλεύεται για περισσότερους από δύο μήνες στο Ασκληπιείο Βούλας μετά από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ανάρτησε την Πέμπτη μια συγκινητική φωτογραφία από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Σε αυτή, η σύντροφος του παρουσιαστή κρατά το χέρι του αγαπημένου της και στέλνει δημόσιο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους του νοσοκομείου.

“Στη ζωή μας κάποιες δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές, αναζητάμε συμπαράσταση, κατανόηση, υποστήριξη, υπομονή, επίμονη, πίστη. Όλα αυτά στη δυσκολία που μας έτυχε (πέραν των δικών μας ανθρώπων) τα βρήηκαμε στο ασκληπιείο της Βουλας που μεταφερθηκε ο Κων/νος μετά το ατύχημα του” αναφέρει στο μήνυμά της στο facebook η σύζυγος του παρουσιαστή που εκφράζει έτσι δημόσια το ευχαριστώ της σε αυτούς.

“Σε όλους αυτούς, διευθυντές, χειρουργούς, φυσικοθεραπευτές, γιατρούς, προσωπικό, που συνεχίζουν να μας στηρίιζουν καθημερινά στον αγώνα που δίνουμε, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ότι έχουν προσφέρει” πρόσθεσε κλείνοντας

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο την παραμονή των Χριστουγέννων, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12, η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα