Άγγελος Μπράτης: Μας σύστησε τον σύντροφό του – Η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση

Άγγελος Μπράτης: Μας σύστησε τον σύντροφό του – Η πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση
Άγγελος Μπράτης Instagram / @angelosbratis

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση με τον σύντροφό του, Γιώργο Σαράντο, έκανε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης. Οι φωτογραφίες τους.

Στο τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής “Life is a beach”, ο Άγγελος Μπράτης επέλεξε να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό του, Γιώργο Σαράντο.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας και πρώην κριτής του GNTM, στο τελευταίο επεισόδιο της ταξιδιωτικής εκπομπής που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star, ταξίδεψε με τον σύντροφό του στο Ιόνιο.

Οι δυο τους δεν έκαναν κάποια αναφορά στη σχέση τους, ωστόσο σε ένα πλάνο της εκπομπής, εμφανίστηκαν σε μια τρυφερή στιγμή επάνω στο σκάφος.

Λίγες ώρες μάλιστα, πριν την προβολή του επεισοδίου, ο Άγγελος Μπράτης έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Επιπλέον στιγμιότυπα από το ταξίδι δημοσιεύθηκαν και στο επίσημο προφίλ της εκπομπής, με εικόνες από το πανέμορφο νησί της Ιθάκης, αλλά και του σχεδιαστή μόδας με τον σύντροφό του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα