Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της Sinead O’Connor. Είναι καλά στην υγεία της

default image

Η αστυνομία του Σικάγο κατάφερε να εντοπίσει την τραγουδίστρια, που αγνοούνταν από την Κυριακή, στην περιοχή του Σικάγο. Είναι καλά στην υγεία της

Η αστυνομία του Ουιλμέτ, στα περίχωρα του Σικάγο, ανακοίνωσε πως η Sinead O’Connor βρέθηκε στην περιοχή του Σικάγο και είναι καλά στην υγεία της. Τα ίχνη της αγνοούνταν από χθες, Κυριακή, όταν και είχε φύγει από το σπίτι της για να κάνει βόλτα με το ποδήλατό της, χωρίς ωστόσο να επιστρέψει ποτέ.

Οι Αρχές επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό της, μετά το τηλεφώνημα που έλαβαν από φιλικό της πρόσωπο.

Παράλληλα, το ΤMZ ανέφερε πως η αστυνομία εξέταζε το ενδεχόμενο η τραγουδίστρια να έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, μιας και τον Δεκέμβριο του 2015 αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας κοκτέιλ από χάπια και είχε αφήσει ένα “σημείωμα” στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στο οποίο εξηγούσε την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει.

 

Αιτία ήταν θέματα υγείας, αλλά και οι δύσκολες σχέσεις με τα παιδιά της και άλλα μέλη της οικογένειάς της.

Υπενθυμίζεται πως, η O’Connor είχε εξαπολύσει επίθεση σε βάρος του κωμικού  Arsenio Hall, τον οποίο κατηγορούσε για τον θάνατο του Prince και την παροχή ναρκωτικών στον “πρίγκιπα” της ποπ.

“Δύο λέξεις για τις Αρχές που ερευνούν κατά πόσο ο Πρίγκιπας ήταν χρήστης ναρκωτικών και από πότε… Αrsenio Hall. Όποιος φαντάζεται ότι ο Πρίγκιπας δεν ήταν χρήστης ναρκωτικών ζει σε μια χώρα των τρελών. Αrsenio έχω ήδη δώσει κατάθεση εναντίον σου στο αστυνομικό τμήμα του Carver. Να περιμένεις το τηλεφώνημα τους. Ξέρουν επίσης ότι μου έδωσε και εμένα ναρκωτικά κάποια χρόνια πριν στο σπίτι του Έντι Μέρφι. Καλό είναι να αρχίσεις να μαζεύεις τα πράγματα σου”, είχε γράψει.

Παράλληλα, στο τελευταίο μήνυμά της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης εξάλλου η τραγουδοποιός φαίνεται πως ζητά από τον γιο της να πάει στο δικαστήριο την Τρίτη για να αναλάβει την επιμέλεια του αδελφού του.

Δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι για τους οποίους η τραγουδίστρια βρισκόταν στις ΗΠΑ, πρόσφατα ωστόσο η ίδια επιβεβαίωσε ότι ήθελε να πάει να διαδηλώσει στη Βόρεια Καρολίνα κατά του αμφιλεγόμενου νόμου σχετικά με το δικαίωμα των διαφυλικών προσώπων να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες βάση της ταυτότητας του φύλου τους.

Η καλλιτέχνιδα είχε στο παρελθόν δηλώσει ότι υπήρξε θύμα σεξουλικής κακοποίησης όταν ήταν παιδί και είχε επικρίνει με δριμύτητα την καθολική Εκκλησία για το θέμα της προστασίας των ανηλίκων.

Η Sinead O’Connor γεννήθηκε το 1966 στην Ιρλανδία και έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1980 με το άλμπουμ της The Lion and the Cobra. Διακρίθηκε με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ της το 1990 με τίτλο I Do Not Want What I Haven’ t Got, το οποίο βαθμολογήθηκε ως το Δεύτερο Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς από το ΝΜΕ.

Την ίδια χρονιά συμμετείχε σε μία συναυλία των Pink Floyd καλεσμένη από τoν Ρόγερ Γουότερ. Την επιτυχία της αυτή ακολούθησε το σινγκλ Nothing Compares 2 U, που κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για βραβείο Grammy συμπεριλαμβανομένου του Καλύτερου Άλμπουμ και Καλύτερου Τραγουδιού. Για έντεκα εβδομάδες βρισκόταν στην πρώτη θέση στην Ιρλανδία όπως και στη Γερμανία. Το βίντεο του Nothing Compares 2U κέρδισε το βραβείο MTV για το Βίντεο της Χρονιάς και η Sinead O’Connor ονομάστηκε Καλλιτέχνης της Χρονιάς το 1991.

Το 1990 συνέβαλε σε μία διασκευή του You Do Something To Me, αφιέρωμα στο AIDS. Μοιράζοντας τον χρόνο της για εννιά χρόνια μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες επέστρεψε στο σπίτι της στο Δουβλίνο το 1992 για να αφοσιωθεί στην ανατροφή του εξάχρονου γιου της, που είχε αποκτήσει με τον ντράμερ Τζον Ρέινολντς τη δεκαετία του ’80. Τους επερχόμενους μήνες τους πέρασε τραγουδώντας με τον δάσκαλό της Φρανκ Μέριμαν στο Parnell School of Music. Το 1992 επίσης συνέβαλε φωνητικά στο Come talk to me και το 1993 συνέβαλλε στο σάουντρακ για την ταινία In the Name of the Father με το τραγούδι You Made Me the Thief of Your Heart με τη συνεισφορά του τραγουδιστή των U2 Μπόνο. To 1995 συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza αλλά τα σχέδιά της ανατράπηκαν όταν έμεινε για δεύτερη φορά έγκυος. Το 1997 έπαιξε στην ταινία του Νιλ Τζόρνταν The Butcher Boy.

 

Το 2000 κυκλοφόρησε το Faith and Courage συμπεριλαμβανομένου του σινγκλ No woman no Man. Την παραμονή της κυκλοφορίας του η ίδια ανακοίνωσε πως είναι ομοφυλόφιλη κάτι το οποίο αργότερα ανακάλεσε. Το 2003 κυκλοφόρησε το άλμπουμ της She Who Dwells in the Secret Place of the Most High Shall Abide Under the Shadow of the Almighty και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το μουσικό χώρο. Στο άλμπουμ της Collaborations, το οποίο κυκλοφόρησε το 2005, συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ύστερα από μία μικρή χρονική περίοδο αδράνειας ανακοίνωσε σε μία συνέντευξή της ότι η αποχώρηση της αφορούσε αποκλειστικά την ποπ και ροκ μουσική και ότι ήθελε να δοκιμάσει και άλλα είδη. Το ρέγκε άλμπουμ Throw Down Your Arms δέχθηκε θετικές κριτικές το 2005. Στις 8 Νοεμβρίου του 2006 παρουσίασε 7 τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της Theology το οποίο κυκλοφόρησε τελικά το 2007.

Τον Ιανουάριο του 2010, η Ο’ Κόνορ, πραγματοποίησε ένα ντουέτο με την τραγουδίστρια Μαίρη Τζ. Μπλάιζ με τίτλο This is to Mother You. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού δωρίθηκαν στον οργανισμό GEMS.

Τον Φεβρουάριο του 2012 κυκλοφόρησε το άλμπουμ, με τίτλο How About I Be Me (And You Be You) είχε οριστεί για τις 20 Φεβρουαρίου 2012. Το τραγούδι Lay your head down, γραμμένο από τους Μπάιαν Μπερν και Γκλεν Κλόους για το σάουντρακ της ταινίας Albert Nobbs και εκτελούμενο από την O’Conno, ορίστηκε για ένα χρυσό βραβείο σφαιρών για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι.

(Πηγή: Billboard)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα