Ακρίτα υπέρ Μποφίλιου: 'Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος'

Ακρίτα υπέρ Μποφίλιου: 'Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος'

Η Έλενα Ακρίτα στέκεται στο πλευρό της τραγουδίστριας μετά την επίθεση που δέχθηκε, ακόμη κι αν διαφωνεί μαζί της - Η απάντηση της Μποφίλιου στους επικριτές της

Στο πλευρό της Νατάσσας Μποφίλιου στέκεται η Έλενα Ακρίτα.

Σε ανάρτηση της στο Facebook, αποδοκιμάζει τις επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες μέρες η Νατάσσα Μποφίλιου και καθιστά σαφές ότι τη στηρίζει, ακόμη κι αν διαφωνεί μαζί της.

"1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα» «κουλτουροβολεψιματία» «αριστεροκουλτουροβάρδο». 3.) Την φτύνουν λεκτικά και την εξισώνουν με την Χρυσή Αυγή. 4.) Είσαι με την Νατάσα #Μποφίλιου. Τόσο απλά", έγραψε συγκεκριμένα, και συμπλήρωσε:

"Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο. Τέλος".

Χθες άλλωστε, η Νατάσσα Μποφίλιου έγραψε στον δικό της λογαριασμό, απαντώντας στους επικριτές της:

"Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών. Στην Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας.

Πιστεύω στα νέα μυαλά που θα 'ρθουν να μας φωτίσουν και θα μας οδηγήσουν σ' έναν καινούργιο κόσμο, καλύτερο από αυτόν. Πιστεύω στον προσωπικό, αλλά και στον συλλογικό αγώνα, στα όμορφα πράγματα, στη μουσική, στον έρωτα, στον άνθρωπο, στην επανάσταση.

Πιστεύω στην οργανωμένη πάλη και θα στέκομαι μπροστά της προσοχή. Πιστεύω στο δικαίωμά μου να είμαι ο εαυτός μου κι ας είμαι φτιαγμένη από αντιθέσεις. Πιστεύω στις ιδέες.

Δεν πιστεύω στην Ευρώπη των τραπεζών, της λιτότητας, της κατάθλιψης, της ανεργίας, της φτώχειας.

Δεν πιστεύω και δεν υπηρετώ κανένα στερεότυπο.

Και προπάντων δεν πιστεύω στο φόβο και στη σιωπή.

Μπορεί να είμαι παραπάνω αυθόρμητη και να δίνω πάντα συνεντεύξεις όπως μιλάω στους φίλους μου, αλλά προσπαθώ όλη μου τη ζωή να παραμείνω συνεπής στις αρχές και τις θέσεις μου. Και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος.

Εσείς μπορείτε, με τη σειρά σας, να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη, με τη λύσσα και τον βαθύ σεξισμό που συνηθίζετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου".

Δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια δέχθηκε σειρά επιθετικών σχολίων μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών. Στη συνέντευξη έλεγε χαρακτηριστικά:

"Η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη", δήλωνε, ενώ σε ερώτηση για την στάση του ΚΚΕ απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε:

"Πολύ καλά έκανε. Το φαντάζεσαι πώς θα ήταν τώρα, αν είχε συνεργαστεί; Ήταν δεδομένα τα μέτρα, δεν γινόταν αλλιώς, θα τα έπαιρναν".

"Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη", ανέφερε η ίδια ενώ κατηγορούσε την ΕΕ για δημοκρατικό έλλειμμα.

"Για όσα είναι σοβαρά, παίρνω θέση. Για τους πρόσφυγες, τη Χρυσή Αυγή, το δημοψήφισμα. Αν μπορώ με την αναγνωρισιμότητά μου να βοηθήσω έναν άνθρωπο να νιώσει ελεύθερος, το κάνω. Έγραψα στο facebook υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης και με διέγραψαν πολλοί. Η απόφασή μου να συμμετάσχω στη συναυλία για την Ηριάννα ήταν πολιτική. Είναι θέμα δικαιοσύνης και δεν με ενδιαφέρει αν χάσω κάποιους οπαδούς μου... Μου είπαν διάφοροι, γνωστοί και φίλοι, "είσαι με τα καλά σου"; Φυσικά και είμαι στα καλά μου. Δέχτηκα απειλές. Από το "θα σε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα από τα άντερά σου" μέχρι που ένας με έφτυσε στον δρόμο", τόνιζε η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Μποφίλιου απειλεί τη δημοκρατία της ΕΕ. Ο ναζισμός πάλι όχι!

Οι διαφορετικοί κόσμοι της Νατάσσας και του Κώστα

SHARE:

24Media Network