Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Κατάρα να σε θεωρούν ελαφρών ηθών επειδή είσαι σέξι”

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Κατάρα να σε θεωρούν ελαφρών ηθών επειδή είσαι σέξι”
Δήμητρα Αλεξανδράκη NDP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για το My Style Rocks και αποκάλυψε πως έχουμε να περιμένουμε πολλές εκπλήξεις, ενώ σχολίασε την "κατάρα" του να θεωρείται μια κοπέλα ελαφρών ηθών επειδή είναι σέξι.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο My Style Rocks και μιλώντας στην εκπομπή “Ευτυχείτε” του Open, απάντησε σε όσους ρωτούν για τον ρόλο της στο παιχνίδι.

“Είμαι μες τη 12αδα, όμως το τι ακριβώς θα κάνουμε είναι έκπληξη, που θα μαθευτεί σύντομα”, σχολίασε το μοντέλο. “Στη λούπα της κατινιάς δεν θα πέσω γιατί δεν είναι το στυλ μου. Τώρα αν κάποια θέλει να ασχοληθεί μαζί μου…”, είπε αναφερόμενη στο παιχνίδι.

“Όπως με έχετε δει και σε άλλα ριάλτι ήμουν πάντα ο εαυτός μου. Είτε ένιωθα καλά το έδειχνα, είτε δεν ένιωθα καλά πάλι το έδειχνα, όταν κάποιος πάει να περάσει τα όρια μου πάλι το δείχνω”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως σχολίασε και ο δημοσιογράφος στην Δήμητρα, όταν μια κοπέλα είναι σέξι ή όμορφη είναι πολύ εύκολο να της βάλουν την ταμπέλα ότι είναι “ελαφρών ηθών”. “Είναι κατάρα αυτό το πράγμα και συμβαίνει πάρα πολύ, όχι μόνο στο χώρο της μόδας ή στο χώρο της show biz, αλλά σε όλες τις δουλειές, παντού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα