Αλεξάνδρου για Nomads: Δεν περίμενα ότι θα αντέξω τρεις μήνες χωρίς σεξ

Αλεξάνδρου για Nomads: Δεν περίμενα ότι θα αντέξω τρεις μήνες χωρίς σεξ

Το μοντέλο απάντησε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου ενώ έτρεχε σε διάδρομο και αποκάλυψε πως δεν θα ξαναμιλήσει ποτέ με το Νίκο Αναδιώτη

“Στηρίζω τις επιλογές μου, η επιλογή μου είναι Nomads” αναφέρει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθώς ξεκινά διάδρομο, ενώ απαντά στις ερωτήσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη και σχολιάζοντας την επιλογή του να είναι στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 και όχι στο survivor. Από την συζήτηση στο… πόδι προκύπτει πως έχει 37 τατουάζ και 6 piercing. Είχε επίσης την τεράστια, όπως λέει, τιμή να φιλοξενηθεί σε ένα gay περιοδικό, παρότι επιλέγει να είναι straight.

Οι ερωτήσεις όμως που μάλλον θα συζητηθούν αφορούν στη σχέση του με τον Νίκο Αναδιώτη. Οι δύο άνδρες είχαν φιλικές σχέσεις πριν το παιχνίδι, κάτι που δεν εξακολουθεί να ισχύει πλέν. “Με τον Αναδιώτη δεν μιλάω, δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ” ανέφερε, ωστόσο τόνισε πως δεν έχει τσακωθεί, ούτε όμως και γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη και έφτασαν σε αυτό το σημείο.

Τέλος, το πιο “πιπεράτο” σχόλιο του μοντέλου αφορούσε στη σεξουαλική δραστηριότητα στο παιχνίδι. “Δεν περίμενα ότι θα αντέξω τρεις μήνες χωρίς σεξ” σχολίασε για να προσθέσει πως στον ενάμιση μήνα στο νησί Παλαγούαν κάθε τέτοια σκέψη είχε εξαφανιστεί. Όπως αναφέρει ωστόσο, η αποχή του από το σεξ είναι μέχρι σήμερα αντιστοιχεί σε τέτοιο διάστημα 90 ημερών.

ΦΩΤΟ INSTAGRAM/dimitris_alexandrou

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα