Αν Χάθαγουεϊ: Η αιχμηρή ανάρτηση για την απαγόρευση των αμβλώσεων στις ΗΠΑ – “Θα σας δω στον αγώνα”

Αν Χάθαγουεϊ: Η αιχμηρή ανάρτηση για την απαγόρευση των αμβλώσεων στις ΗΠΑ – “Θα σας δω στον αγώνα”
Αν Χάθαγουεϊ AP

Με αφορμή τη 16η επέτειο της ταινίας "Ο διάβολος φοράει Prada", η Αν Χάθαγουεϊ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, τις οποίες συνόδευσε και με ένα ισχυρό μήνυμα για την απαγόρευση των αμβλώσεων στις ΗΠΑ.

Η 16η επέτειος της ταινίας “Ο διάβολος φοράει Prada” στάθηκε αφορμή για την Αν Χάθαγουεϊ να στείλει το δικό της μήνυμα για το θέμα των ημερών στις ΗΠΑ, την απαγόρευση των αμβλώσεων στις πολιτείες.

Η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με μερικές εμβληματικές στυλιστικές επιλογές, οι οποίες όπως λέει, συνεχίζουν μέχρι και σήμερα, 16 χρόνια μετά, να είναι επίκαιρες.

Ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο σε αυτό. Θέλησε να αφήσει ένα σαφές μήνυμα κατά της απαγόρευσης των αμβλώσεων στις ΗΠΑ, στη χώρα που όπως λέει, “τίμησε το δικαίωμα των γυναικών να έχουν επιλογή για τη δική τους αναπαραγωγική υγεία”.

«Χαρούμενη επέτειο στο “The Devil Wears Prada”, με ιδιαίτερη αγάπη στη φανταστική Πατρίτσια Φιλντ. Μας έδωσε τα πιο iconic, χαρούμενα κοστούμια, τα οποία είναι ακόμα πιο επίκαιρα ακόμα και 16 χρόνια μετά. Αυτό είναι μαγεία. Βλέποντας φωτογραφίες από την αγαπημένη αυτή ταινία, που διαμόρφωσε τις ζωές και τις καριέρες πολλών γυναικών, συμπεριλαμβανόμενης και της δικής μου, επισημαίνω το γεγονός ότι οι νεαρές γυναίκες στην ταινία αυτή έχτισαν τις ζωές και τις καριέρες τους σε μια χώρα που τιμούσε το δικαίωμά τους να έχουν επιλογές, όσον αφορά την αναπαραγωγική τους υγεία. Θα σας δω στον αγώνα», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

Αμβλώσεις στις ΗΠΑ: Πώς, πού και πότε θα είναι πια νόμιμες;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα