Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του – “Ξεκίνησε η αποσωλήνωση”

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τα νεότερα για την υγεία του – “Ξεκίνησε η αποσωλήνωση”
Ανδρέας Μικρούτσικος EUROKINISSI

Τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται στην εντατική με λοίμωξη του αναπνευστικού, έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος εισήχθη στην εντατική πριν από μερικές μέρες και διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Όπως είχε αποκαλύψει η σύντροφος του γνωστού παρουσιαστή Έλενα Μαστραγγελή, οι γιατροί εντόπισαν ένα μικρόβιο γρίπης που είχε στον πνεύμονα και είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Το πρωί της Τρίτης (28/02) η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Super Katerina”, δηλώνοντας σχετικά:

“Θα ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό γιατί έχετε στείλει άπειρα μηνύματα. Θα μιλήσω για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και θα πω πως η κατάστασή του παραμένει σταθερή και για το πω ιατρικά έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποσωλήνωσης. Στέλνουμε τις προσευχές μας και όλη τη θετική μας ενέργεια για να πάνε όλα καλά. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε. Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο τον αγαπάτε“.

“Τα νέα που έδωσες είναι ευχάριστα σε εισαγωγικά. Είναι θετικό το ότι ανταποκρίνεται στη αγωγή”, συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα