Άνταμ Σάντλερ: "Ας αφήσουμε τους ψωνισμενους καρ......ες να πάρουν τα Όσκαρ τους"

Adam Sandler
Adam Sandler RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Ο Άνταμ Σάντλερ βραβεύτηκε για την συμμετοχή του στην ταινία "Uncut Gems" κατά την απονομή βραβείων Spirit και καταφέρθηκε κατά των Όσκαρ.

Ο Άνταμ Σάντλερ πήρε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού για τη συμμετοχή του στην ταινία «Uncut Gems» κατά την απονομή των βραβείων Film Independent Spirit και στην ομιλία του στην παραλαβή του βραβείου καταφέρθηκε κατά των Όσκαρ.

Η ταινία απορρίφθηκε από την Ακαδημία από τα Όσκαρ, μαζί με πολλές άλλες, όπως γίνεται κάθε χρόνο.

«Απόψε, καθώς κοιτάω γύρω μου, συνειδητοποιώ ότι τα Independent Spirit Awards είναι τα καλύτερα βραβεία του Χόλιγουντ.

Ας αφήσουμε όλους αυτούς τους ψωνισμένους κ........ς να πάρουν τα Όσκαρ τους.

Οι κομψές εμφανίσεις τους θα σβήσουν με την πάροδο του χρόνου ενώ οι ανεξάρτητες προσωπικότητες θα λάμπουν για πάντα.

Θα ήθελα επίσης να πω στους υποψήφιους φίλους μου ότι θα τους ξέρουν μια ζωή σαν τους τύπους που έχασαν από τον f*** Άνταμ Σάντλερ», είπε ο ηθοποιός.


Το «Uncut Gems» κέρδισε επίσης το βραβείο σκηνοθεσίας (για τους αδερφούς Τζος και ο Μπένι Σάφντι), αλλά και μοντάζ. Το βραβείο καλύτερης ταινίας πήρε το «The Farewell» της Λούλου Ουάνγκ, ενώ η Ζάο Σούζεν, που συμμετείχε στην ταινία πήρε το βραβείο Β' Γυναικείου ρόλου. Το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού πήρε η Ρενέ Ζελβέγκερ για την ταινία Judy, ενώ ο Γουίλεμ Νταφόε πήρε το βραβείο Β' Αντρικού ρόλου για την συμμετοχή του στην ταινία «The Lighthouse».

Τα βραβεία Spirit, πραγματοποιήθηκαν, μία βραδιά πριν από τα Όσκαρ, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, τιμώντας ανεξάρτητες ταινίες που κόστισαν λιγότερο από 20 εκατομμύρια δολάρια. Στα φετινά βραβεία υπήρχαν πολλές γυναικείες υποψηφιότητες, αλλά και διαφορετικού χρώματος. Η ταινία «The Farewell» που πήρε το βραβείο καλύτερης ταινίας αποκλείστηκε παντελώς από τα Όσκαρ.

«Δεν χρειάζεται να ενθαρρύνετε τις γυναίκες. Υπάρχουν πολλές γυναίκες που κάνουν ταινίες και θέλουν να κάνουν ταινίες και βρίσκονται στις σχολές κινηματογράφου. Αλλά αυτό που πραγματικά χρειάζονται οι γυναίκες είναι η δουλειά. Απλά δώστε τους δουλειά. Δώστε τους χρήματα», είπε η Ουάνγκ παραλαμβάνοντας το βραβείο.

Κέρδισαν Βραβεία? Κέρδισαν μία θέση στη Nova.
Απόλαυσε βραβευμένες ταινίες της χρονιάς με Nova Cinema pack μόνο με 19,90€ το μήνα!

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Όσκαρ 2020
SHARE: