Άνθιμος Ανανιάδης: Ο δικηγόρος του μιλά για τον ξυλοδαρμό του και το τεστ DNA

Άνθιμος Ανανιάδης: Ο δικηγόρος του μιλά για τον ξυλοδαρμό του και το τεστ DNA

Το όνομα του Άνθιμου Ανανιάδη συζητιέται πάρα πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες, αρχικά, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε έξω από το σπίτι του, αλλά και λόγω της διαμάχης με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Νεφέλη Γαζή.

Στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” του Open Tv “φιλοξενήθηκε” ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού Άνθιμου Ανανιάδη, Νίκος Κυράτσης.

Το όνομα του Άνθιμου Ανανιάδη συζητιέται πάρα πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες, αρχικά, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε έξω από το σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης, αλλά και λόγω της διαμάχης με την πρώην σύντροφό του, Μαρία Νεφέλη Γαζή.

Ο Άνθιμος δέχτηκε επίθεση την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Ψυρρή, από δύο κουκουλοφόρους.

Ξεκίνησαν να τον χτυπούν και όταν εμφανίστηκε ξαφνικά ένας αλλοδαπός, κινέζικης καταγωγής, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Ο ηθοποιός επικοινώνησε με τον δικηγόρο του και μετέβησαν μαζί και με τον αυτόπτη μάρτυρα στο αστυνομικό τμήμα.

Για το περιστατικό της επίθεσης και το εάν θα γίνει μήνυση ο δικηγόρος του Ανανιάδη δήλωσε: “Δεν έχει κάποια περιγραφή συγκεκριμένη ο Άνθιμος για να καταθέσει μήνυση. Να καταθέσει μήνυση εναντίον ποιου;”, ενώ, όπως είπε, ο ηθοποιός παραμένει ταραγμένος.

Ως προς το θέμα του τεστ DNA για να εξακριβωθεί το εάν είναι πατέρας του παιδιού της πρώην συντρόφου του, ο δικηγόρος δήλωσε:

“Η διαδικασία έγινε όπως ακριβώς συμφώνησαν και οι δύο πλευρές και τα αποτελέσματα του τεστ DNA αναμένονται στο τέλος της επόμενης βδομάδας”, δήλωσε ο δικηγόρος του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα