Η Άντζελα Δημητρίου βραβεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Η Άντζελα Δημητρίου βραβεύτηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Απένειμαν τιμητική πλακέτα στη δημοφιλή λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου για το ήθος της και τη μακρόχρονη προφορά της στο ελληνικό τραγούδι.

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής βράβευσε αστυνομικές συντάκτριες, γυναίκες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και μια γυναίκα πιλότο της Αστυνομίας, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Πέρα από τα παραπάνω βραβεία, απένειμαν τιμητική πλακέτα στη δημοφιλή λαϊκή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου, στην ειδική εκδήλωση στο νυχτερινό κέντρο “Έναστρον”, για το ήθος της και τη μακρόχρονη προφορά της στο ελληνικό τραγούδι.

“Ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μου κάνει η Ελληνική Αστυνομία μας και εύχομαι να είμαστε καλά και να μας προστατεύετε πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας”, είπε η γνωστή τραγουδίστρια, ευχαριστώντας για τη βράβευσή της.

Μάλιστα, ανέβασε το βίντεο με την απονομή του βραβείου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εκεί έγραψε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΛ.ΑΣ για αυτή την βράβευση. Είναι μεγάλη μου τιμή και υπόσχομαι να συνεχίσω να προσφέρω στο Ελληνικό τραγούδι με την ίδια αγάπη όπως όλα αυτά τα χρόνια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα