Άντζυ Σαμίου σε νικητή του Rising Star: Πες όχι σε λαμόγια μάνατζερς και ναρκωτικά

Άντζυ Σαμίου σε νικητή του Rising Star: Πες όχι σε λαμόγια μάνατζερς και ναρκωτικά

Οι βιωματικές συμβουλές της τραγουδίστριας στον 16χρονο νικητή του Rising Star που ξεκινάει την καριέρα του. "Να μην ενδώσει σε αλκοόλ, ναρκωτικά και τζόγο"

Η Άντζυ Σαμίου ανήρτησε ένα μακροσκελές κείμενο στον λογαριασμό της στο Facebook, με το οποίο συμβουλεύει τον 16χρονο νικητή του Rising Star, ο οποίος ξεκινά τώρα την επαγγελματική του καριέρα.

"Να γνωρίζει πως είναι ένα προϊόν και σαν τέτοιο τον βλέπουν, και να διατηρήσει μέσα του τις οικογενειακές αρχές και τις αξίες του", γράφει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια προς τον Γιάννη Ξανθόπουλο, αναφέροντας πως φοβάται ότι "το παιδί θα χρησιμοποιηθεί από τη δισκογραφική βιομηχανία".

ADVERTISING

Η ίδια, σε βιωματικό τόνο, εύχεται ο νεαρός να "αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα". "Ήδη ακούω σκυλομάγαζα περιωπής να τρίβουν τα χέρια τους, τηλέφωνα σε λαμόγια μάνατζερς,συμφωνίες και μαύρα μπόνους κάτω από το τραπέζι και πολλά πολλά ακόμη", συμπληρώνει.

Σημειώνεται πως η Α. Σαμίου τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τη "νύχτα".

Στην ανάρτηση της στο Facebook, η Α. Σαμίου αναφέρει:

"Τώρα ξέρω πως θα ενοχλήσω πάλι, αλλά δε μπορώ να μην πω αυτά που γνωρίζω εκ πείρας..

Ένα παιδί 16 ετών, όσο ταλέντο κι αν έχει δεν είναι σωστό να του δίνεται τόση δημοσιότητα.... το παιδί αυτό θα χρησιμοποιηθεί από την δισκογραφική βιομηχανία, θα γνωρίσει πολύ γρήγορα για την ηλικία του τα κυκλώματα, τα αφεντικά της νύχτας, θα μπει σε "παρέες" θα αποκτήσει κακές συνήθειες! Δεν γίνεται λόγω του νεαρού της ηλικίας του να έχει την ωριμότητα να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση, και μακάρι να πέσω έξω και να αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα. Ήδη ακούω σκυλομάγαζα περιωπής να τρίβουν τα χέρια τους, τηλέφωνα σε λαμόγια μάνατζερς,συμφωνίες και μαύρα μπόνους κάτω από το τραπέζι και πολλά πολλά ακόμη.... Η συμβουλή μου στον νεαρό νικητή, είναι να μην πάρει τίποτα από όλα αυτά σαν δεδομένο, να μη βιαστεί να μεγαλώσει, να μην ενδώσει σε αλκοόλ ναρκωτικά και τζόγο που θα του βάλουν κάτω από τη μύτη πολύ σύντομα για να τον ελέγχουν! Να γνωρίζει πως είναι ένα προϊόν και σαν τέτοιο τον βλέπουν, και να διατηρήσει μέσα του τις οικογενειακές αρχές και τις αξίες του!".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Rising Star: Ο 16χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος, μεγάλος νικητής

24Media Network