Απαγόρευσαν την είσοδο στις ΗΠΑ σε πρωταγωνιστή του Stranger Things

Απαγόρευσαν την είσοδο στις ΗΠΑ σε πρωταγωνιστή του Stranger Things
Charlie Heaton arrives at the 2017 Performers Nominee Reception Presented by the Television Academy at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on Friday, Sept. 15, 2017, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Phil Mccarten/Invision for the Television Academy/AP Images) Phil Mccarten/Invision/AP

Οι αρχές φαίνεται πως έστειλαν τον Βρετανό ηθοποιό "πακέτο" πίσω στο Λονδίνο, αφού συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης

Μπορεί το Stranger Things να επέστρεψε και το Netflix να οργάνωσε για τη σειρά μια μεγαλοπρεπή και λαμπερή πρεμιέρα, σε αυτή όμως δεν έδωσαν το παρών όλοι οι παρουσιαστές. Έλειπε ένας, στον οποίο και απαγορεύτηκε η είσοδος στις ΗΠΑ. Ο Charlie Heaton φαίνεται πως συνελήφθη με ποσότητα κοκαΐνης. Ο 23χρονος Βρετανός βρισκόταν καθ’ οδόν για το Λος Άντζελες το περασμένο Σάββατο, ωστόσο τέθηκε υπό κράτηση από τους Αμερικανούς συνοριοφύλακες. Φαίνεται πως ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι εντόπισαν το ναρκωτικό. Πηγές αναφέρουν ωστόσο πως ο ηθοποιός δεν συνελήφθη, αλλά κρατήθηκε στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια αναγκάστηκε να επιστρέψει στο Λονδίνο με την επόμενη πτήση.

Αν και οι αρχές δεν επιβεβαιώνουν ευθέως το περιστατικό, ισχυριζόμενες πως κάτι τέτοιο αντίκειται στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων, από την αστυνομία του Λος Άντζελες αναφέρουν πως η αμερικανική νομοθεσία είναι σαφής. Σε περίπτωση που αλλοδαπός συλληφθεί να παραβιάζει το νόμο, τότε αυτός θα πρέπει να απελαθεί και να μην του επιτρέπεται η είσοδος στη χώρα. Αυτή ήταν και η αναφορά των αρχών σε ερώτηση του δικτύου Ε!Online που έδωσε συνέχεια στο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση, η σειρά κάνει θραύση και ο Heaton, απλά θα πρέπει να την απολαύσει από το Λονδίνο. Να σημειωθεί εδώ πως ο Heaton υποδύεται στη σειρά τον μεγαλύτερο αδερφό του Will, Jonathan.

Η σειρά θα μας ταξιδέψει και πάλι πίσω στο χρόνο όπου θα συναντήσουμε την απίθανη πεντάδα των πιτσιρικάδων που μαζί της ζήσαμε μοναδικές μεταφυσικές περιπέτειες στην Ιντιάνα μίας άλλης εποχής.

Υπενθυμίζεται ότι οι δημιουργοί της σειράς Matt και Ross Duffer δηλώσαν σκωπτικά ότι ο δεύτερος κύκλος «θα έχει πιο έντονα μέσα του τον παράγοντα του τρόμου».

Photo by Phil Mccarten/Invision for the Television Academy/AP Images

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα