Από ‘αδερφές’, άσπονδες εχθροί: Η McGowan αποκαλεί την Milano ένα ψέμα

Από ‘αδερφές’, άσπονδες εχθροί: Η McGowan αποκαλεί την Milano ένα ψέμα

Ξόρκια μεταξύ μαγισσών στο Hollywood. Οι πρώην συμπρωταγωνίστριες στη σειρά Charmed έρχονται αντιμέτωπες με αφορμή το σκάνδαλο Γουάνστιν και το κίνημα Time's Up - Πώς εμπλέκεται πρακτορείο ταλέντων με την κόντρα τους

Μπορεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα να αναζωπυρώνεται η συζήτηση για την επιστροφή της σειράς “Μάγισσες” (πρωτότυπος τίτλος Charmed), ωστόσο τα ξόρκια και τα μαντζούνια μεταξύ των παλιών πρωταγωνιστριών της σειράς μόλις τώρα ξεκίνησαν. Η Rose McGowan, η οποία μπήκε στη σειρά την τρίτη σεζόν αντικαθιστώντας την Shannen Doherty, επιτέθηκε στην συμπρωταγωνίστριά της Alissa Milano, για το σκάνδαλο Γουάινστιν, αλλά και το όλο κίνημα “Time’s Up”.

“Δεν την συμπαθώ” ανέφερε σε συνέντευξή της την Τετάρτη, προσθέτοντας. “Πιστεύω πως είναι ένα ψέμα”. Η Αμερικανίδα ήταν από τις πρώτες γυναίκες που μίλησαν ανοιχτά για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του χολιγουντιανού παραγωγού τον περασμένο Οκτώβριο και όπως σχολιάζει, δεν βλέπει με καθόλου “καλό μάτι” όλη αυτή την ανάμειξη της ηθοποιού με την οποία μοιράστηκαν το ίδιο πλατό για πέντε ολόκληρα χρόνια. Γιατί;

“Νομίζεται δεν τους γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους;” ανέφερε στην ίδια συνέντευξη, δείχνοντας τον άνδρα της Milano, Dave Bugliari, ο οποίος και εργάζεται σε πρακτορείο εξεύρεσης νέων ταλέντων του Χόλιγουν το CAA. Μόνο που το συγκεκριμένο πρακτορείο βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά τις αποκαλύψεις για τον Γουάνστιν, καθώς μια σειρά γυναικών – μεταξύ των οποίων και η McGowan – κατήγγειλαν πως ήταν αυτό που έκλεινε τα ραντεβού στον χολιγουντιανό παραγωγό, κατά τη διάρκεια των οποίων συνέβαιναν οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Η ίδια η McGowan έχει δηλώσει πως έχει πέσει θύμα βιασμού του πρώην μεγαλοπαράγοντα του Χόλιγουντ.

“Κάντε μόνοι σας τη σύνδεση” συνέχισε: “Ποιος κρύβεται πίσω από το κίνημα ‘Time’s Up’; Το CAA. Ποιος έχει ανάγκη από καλές δημόσιες σχέσεις; Το CAA. Ποιος ήταν μέρος του προβλήματος με τον “νταβατζή”; Το CAA” πρόσθεσε οργισμένη η ηθοποιός. Από το πρακτορείο δεν θέλησαν να δώσουν απάντηση στις κατηγορίες της, ωστόσο η συμπρωταγωνίστριά της είχε μόνο καλά λόγια για εκείνη.

“Ήμουν και θα είμαι πάντα υπέρμαχος της Rose και θα τη θαυμάζω για το θάρρος να μιλήσει για την εμπειρία της. Ο στόχος μου τους τελευταίους μήνες, τόσο με το #MeToo, όσο και με το κίνημα “Time’s Up” ήταν να χρησιμοποιήσω την πλατφόρμα για να δώσω βήμα σε άλλους, ώστε να συνεργαστούμε για την εξάλειψη της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης” ανέφερε η Alyssa Milano.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα