Αποστόλης Τότσικας: “Λύγισε” μιλώντας για την εμπειρία του στο Ιράν – “Βρίσκεις ρωγμές να υπάρχεις”

Αποστόλης Τότσικας: “Λύγισε” μιλώντας για την εμπειρία του στο Ιράν – “Βρίσκεις ρωγμές να υπάρχεις”
Αποστόλης Τότσικας glomex

Συγκίνηση έφερε στο πλατό του "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" η ιστορία του Αποστόλη Τότσικα από τη συμμετοχή του σε σειρά εποχής που γυρίστηκε στο Ιράν.

Ο Αποστόλης Τότσικας ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ το μεσημέρι της Τρίτης (07/02.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την τοξικότητα τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, με τον ίδιο να σημειώνει πως “την κόβει μαχαίρι όταν και αν συμβαίνει“, ενώ με αφορμή τη συμμετοχή του σε σειρά εποχής τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιήθηκαν στο Ιράν, ο ίδιος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

“Είχα επιλεγεί για μία σειρά εποχής, το ‘Σαλμάν Φαρσί‘, που ήταν η ιστορία του ανθρώπου που έφερε το Ισλάμ στην Περσία. Εγώ κάνω έναν διοικητή του βυζαντινού στρατού και είχαμε πάει εκεί για τα γυρίσματα. Είναι συγκλονιστικό πώς δουλεύουν εκεί οι άνθρωποι. Το Χόλιγουντ είναι σχεδόν αστείο μπροστά τους […] Πήγα αυτό το καλοκαίρι και πρόπερσι. Εγώ αυτό που είδα είναι ότι οι άνθρωποι είναι συγκλονιστικοί, λατρεύουν τους Έλληνες, λατρεύουν τον κόσμο. Είχε και γυναίκες στο crew. Όταν είσαι σε ένα καταπιεστικό, από ένα σημείο και μετά, βρίσκεις ρωγμές να υπάρχεις. Αυτό που είδα είναι ότι δεν θέλουν καθόλου αυτό που συμβαίνει και αυτή η εξέγερση που γίνεται ελπίζω να πάει καλά και να ανοίξει για να δει και ο υπόλοιπος κόσμο πόσο συγκλονιστικό είναι αυτό το μέρος. Μιλάω με συγκίνηση, συγγνώμη. Είναι φοβεροί άνθρωποι και είναι πολύ κρίμα αυτό που τους συμβαίνει. Συγκινήθηκα γιατί είναι φανταστικός λαός. Είναι τόσο καλοί άνθρωποι και πολύ πιο μπροστά από ο,τι νομίζουμε”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα