Απόστολος Γκλέτσος: Συγκλονίζει μιλώντας για την μάχη του με τον καρκίνο

Απόστολος Γκλέτσος: Συγκλονίζει μιλώντας για την μάχη του με τον καρκίνο
Απόστολος Γκλέτσος Eurokinissi

Μια γενναία και εκ βαθέων εξομολόγηση από τον Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος αποκάλυψε σε τηλεοπτική του συνέντευξη τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο πλατό της εκπομπής Happy Day στον Alpha βρέθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος, συγκλονίζοντας με τις αποκαλύψεις του για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε και κυρίως με τον τρόπο για τον οποίο μίλησε γι’ αυτά.

“Εγώ είμαι εφτάψυχος. Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή. Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο. Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο, έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς” είπε ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας, μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χωρίς περιστροφές και δίχως να κρύψει τίποτα, συνέχισε, λέγοντας: “Με το στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους. Έκανα θεραπείες. Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε”.

Νωρίτερα, είχε κάνει και αναφορά στα προβλήματα με την καρδιά του, συστήνοντας στον κόσμο να ακούει τους γιατρούς και να παίρνει τα φάρμακά του. “Εγώ πιστεύω ότι όντως αυτό που δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”, είπε χαρακτηριστικά.

Εξίσου αποκαλυπτικός υπήρξε μιλώντας και για το θάνατο, περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές του πατέρα του: “Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; «Όχι» μου λέει κι έφυγε γαλήνιος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα