Armie Hammer: Δεν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση – Η ανάρτηση περί “δικαίωσης”

Armie Hammer: Δεν θα του ασκηθεί ποινική δίωξη για σεξουαλική επίθεση – Η ανάρτηση περί “δικαίωσης”
Armie Hammer Jordan Strauss/Invision/AP IMAGES

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάσισε να μην προχωρήσει σε κατηγορίες εναντίον του Armie Hammer λόγω της "πολύπλοκης σχέσης" μεταξύ της καταγγέλλουσας και του ηθοποιού.

Ο γνωστός ηθοποιός Armie Hammer δεν θα αντιμετωπίσει καμία κατηγορία στην υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης που ασκήθηκε εναντίον του το 2021.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο 36χρονος ηθοποιός κατηγορήθηκε για βιασμό και σωματική κακοποίηση από μια γυναίκα με την οποία είχε σχέση για τέσσερα χρόνια.

Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάσισε να μην συνεχίσει την υπόθεση μετά από εκτεταμένη έρευνα.

«Σε αυτή την υπόθεση, αυτοί οι εισαγγελείς διεξήγαγαν μια εξαιρετικά ενδελεχή εξέταση, αλλά διαπίστωσαν ότι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να κατηγορηθεί ο κ. Hammer για έγκλημα», ανέφερε το γραφείο. «Ως εισαγγελείς, έχουμε ηθική ευθύνη να ασκούμε ποινικές διώξεις μόνο σε υποθέσεις που μπορούμε να αποδείξουμε πέρα από εύλογη αμφιβολία… Λόγω της πολυπλοκότητας της σχέσης και της αδυναμίας να αποδείξουμε μια μη συναινετική, βίαιη σεξουαλική επαφή, δεν είμαστε σε θέση να αποδείξουμε την υπόθεση πέρα από μια εύλογη αμφιβολία».

Η νεαρή Έφι, είχε καταγγείλει τον ηθοποιό το 2021, υποστηρίζοντας ότι την βίασε το 2017, όταν έβγαιναν ραντεβού ενώ εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος. Μια από τις συνευρέσεις τους με σκοπό το σεξ, διήρκεσε συνολικά τέσσερις ώρες, στις οποίες ο ηθοποιός είχε παγιδεύσει τη νεαρη και όπως η ίδια διηγείται σήμερα “με ανάγκασε να κάνω τρομακτικά πράγματα, κάποια στιγμή χτυπούσε το πρόσωπο μου σε έναν τοίχο, νόμιζα ότι θα με σκότωνε”.

Πριν από αυτό, πρώην σύντροφοι του γνωστου ηθοποιού, μίλησαν για τραυματικές σεξουαλικές εμπειρίες μαζί του, καθώς φέρεται να ήταν “φαν” ακραίων σεξουαλικών πρακτικών που κατέληγαν σε στυγνή σωματική και ψυχολογική κακοποίηση.

Η ανάρτηση του Armie Hammer

Σε ανάρτησή του στο Instagram, μετά από την σχετική απόφαση, ο γνωστός ηθοποιός ευχαρίστησε τους εισαγγελείς που κατέληξαν στο ότι “δεν διαπράχθηκε κάποιο έγκλημα” και δήλωσε έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή, τώρα που “καθάρισε το όνομά του”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα