Οι ατελείωτες διακοπές της Kate Upton στην Ελλάδα

Οι ατελείωτες διακοπές της Kate Upton στην Ελλάδα
Η Kate Upton Instagram / @KateUpton

Η Αμερικανίδα καλλονή πέρασε κάποιες από τις μέρες των διακοπών της στην Ελλάδα και ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ποια μέρη επισκέφθηκε.

Μπορεί να έχει μπει ο Σεπτέμβριος, ωστόσο, το διάσημο μοντέλο Kate Upton συνεχίζει τις διακοπές της και, μάλιστα, ένας από τους σταθμούς της είναι και η Ελλάδα.

Η Αμερικανίδα καλλονή πέρασε αυτή την περίοδο στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στη χώρα μας, ενώ απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο και τον ζεστό ήλιο.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, της έκανε μεγάλη εντύπωση το Amanzoe, το πολυτελές θέρετρο στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου, κοντά στο Πόρτο Χέλι και η θέα του.

Στο πλαίσιο των διακοπών της στην Ελλάδα, η Kate Upton βρέθηκε και την Αθήνα, ενώ δήλωσε κατενθουσιασμένη με την Ακρόπολη, αφού όπως έγραψε σε μία από τις φωτογραφίες της, ήταν μια από τις επιθυμίες της το να την επισκεφθεί.

Εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της για την ιστορικότητα των μνημείων της Ελλάδας, ενώ η επίσκεψή της στο Ηρώδειο ήταν μία, ακόμη, όμορφη έκπληξη για την ίδια.

Δείτε φωτογραφίες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα