Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν

Αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν
Ο διάσημος σεφ, Άντονι Μπουρνέν Evan Agostini/Invision/AP

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο διάσημος σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής, Άντονι Μπουρντέν

Σοκ στους θαυμαστές του ανά τον κόσμο προκάλεσε η είδηση ότι ο δημοφιλής και βραβευμένος σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, Άντονι Μπουρντέν. αυτοκτόνησε σε ηλικία 61 ετών.

Την είδηση επιβεβαίωσε το CNN, που αποτελούσε και την τηλεοπτική “στέγη” του τα τελευταία χρόνια.

Ο Μπουρντέν βρέθηκε νεκρός από τον Γάλλο σεφ, Ερίκ Ριπέρ, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Παρίσι, καθώς το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Πόλη του Φωτός για τα γυρίσματα της τηλεοπτικής του εκπομπής.

Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του δεν έγιναν ακόμη γνωστές.

Στο πλαίσιο των εκπομπών του, ο Μπουρντέν είχε επισκεφθεί και τη χώρα μας, παρουσιάζοντας τον ελληνικό τρόπο ζωής και διατροφής στις εκπομπές του, όπως φαίνεται και στο απόσπασμα που ακολουθεί από τη Νάξο.

Ο Μπουρντέν γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1956 στη Νέα Υόρκη. Έχοντας ήδη διακριθεί στις κουζίνες, τις τελευταίες δύο δεκαετίες χάρη στα βιβλία και τις τηλεοπτικές εκπομπές του έδωσε μια διαφορετική διάσταση στην μαγειρική, καθότι αντισυμβατικός και ο ίδιος στην προσωπική του ζωή.

«Με πολύ μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας Άντονι Μπουρντέν», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το CNN.

«Η αγάπη του για τις περιπέτειες, τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και πιοτό και τις υπέροχες ιστορίες ανά την υφήλιο τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή. Τα ταλέντα του ουδέποτε σταμάτησαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψει τόσο πολύ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την κόρη και την οικογένειά του αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή», συμπληρώνει το αμερικανικό δίκτυο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα