Bruce Willis: Η Demi Moore ανέβασε “οικογενειακό” βίντεο για τα γενέθλιά του – Συγκινητικές στιγμές μετά τη διάγνωση

Bruce Willis: Η Demi Moore ανέβασε “οικογενειακό” βίντεο για τα γενέθλιά του – Συγκινητικές στιγμές μετά τη διάγνωση
Instagram

Ο γνωστός ηθοποιός, που έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, έκλεισε τα 68 και το γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του. Οι ευχές της πρώην συζύγου του.

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Demi Moore, πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του Bruce Willis, ανακοίνωσε ότι ο σταρ έχει διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια (FTD).

Πρόκειται για μια μορφή άνοιας που προκαλείται από μια οικογένεια εγκεφαλικών διαταραχών, γνωστές ως “εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού”.

Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και έχουμε πλέον μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις με την επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της νόσου που αντιμετωπίζει ο Μπρους. Παρόλο που αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια σαφή διάγνωση”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η ηθοποιός.

Το βράδυ της Κυριακης, η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, ανέβασε ένα βίντεο από μερικές όμορφες και συγκινητικές οικογενειακές στιγμές στο πλευρό του, γιορτάζοντας τα γενέθλιά του, καθώς έκλεισε τα 68 του χρόνια.

Η οικογένειά του τραγούδησε το “happy birthday”, με τον ίδιο να χαμογελά και να σβήνει τα κεράκια. Η Demi Moore, στην ανάρτησή της, έγραψε: “Χρόνια πολλά, Bruce Willis! Χαίρομαι τόσο πολύ που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και αγαπάμε την οικογένειά μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές σας“.

Δείτε το όμορφο βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα