Cara Delevingne: Ανησυχία για την υγεία της – Νευρική και χωρίς παπούτσια σε αεροδρόμιο

Cara Delevingne: Ανησυχία για την υγεία της – Νευρική και χωρίς παπούτσια σε αεροδρόμιο
Κάρα Ντελεβίν AP

Ανησυχία προκαλεί ένα βίντεο στο οποίο το μοντέλο εμφανίστηκε σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες να κινείται νευρικά και χωρίς να φορά παπούτσια, λίγες ημέρες μετά το Burning Man Festival.

Ανησυχία για την υγεία της Cara Delevingne ύστερα από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όπου φαίνεται να κινείται νευρικά, με τα μαλλιά της να είναι αχτένιστα ενώ εντύπωση προκαλεί ότι δεν φορά παπούτσια.

Το μοντέλο βρέθηκε τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο Van Nuys του Λος Άντζελες ενώ φάνηκε αδύναμη να διαχειριστεί τις κινήσεις του σώματός της, καθώς έσκυβε απότομα ή της έπεφτε το τηλέφωνο από τα χέρια.

Η Delevingne φαινόταν να κινείται νευρικά ενώ κάπνιζε. Παράλληλα, πληροφορίες της DailyMail αναφέρουν πως καθυστέρησε περίπου δύο ώρες για την πτήση της.

Φαίνεται πως τελικά το αεροσκάφος στο οποίο επιβιβάστηκε δεν απογειώθηκε ποτέ κι έτσι το μοντέλο αποχώρησε από το αεροδρόμιο σε παρόμοια κατάσταση.

Πρόσφατα η Cara Delevingne βρέθηκε στο Φεστιβάλ “Burning Man” μια διοργάνωση που διαρκεί μια εβδομάδα και έχει θέμα τον αντικαταναλωτισμό και την προσωπική έκφραση. Πηγές ανέφεραν στην βρετανική εφημερίδα πως κατά τη διάρκειά του δεν έτρωγε και δεν έκανε μπάνιο.

Ανέφερε επιπλέον πως φίλοι της έχουν εκφράσει ανησυχία για την ψυχική της υγεία το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έχει ανθρώπους στο πλάι της που την υποστηρίζουν και βρίσκονται δίπλα της σε κάθε βήμα.

Τον Ιούλιο η Delevingne βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon και στην προσπάθεια της να κάνει ένα μαγικό κόλπο σχολίασε απευθυνόμενη στον παρουσιαστή “Βλέπεις πως τρέμει το χέρι μου;”.

Αρκετοί, μάλιστα, σημειώνουν πως καθοριστικό για την ψυχική της υγεία υπήρξε και το γεγονός πως πριν γεννηθεί η Cara, η μητέρα της, Pandora, ήταν εθισμένη στην ηρωίνη. “Οι αδερφές μου ήταν εκεί για εμένα αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να αντιμετωπίσω μόνη για να καταφέρω να βρω τον εαυτό μου” είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη της με την κατάθλιψη αλλά και τον αγώνα της μέχρι να ανακαλύψει την σεξουαλικότητά της. Όπως είχε αποκαλύψει η παιδική της ηλικία ήταν δύσκολη. Ήταν αγχώδης ενώ είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή με την κατάσταση να επιδεινώνεται στα 17 της, όπου ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.

Δείτε τα πλάνα εδώ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα